Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Μαύρος: Εμείς είμαστε ΑΕΚ!!!!!

Αυτή είναι η απάντηση του μεγάλου Θ(ε)ωμά σε όσους ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και μπορεί να την αποκλείσει!

Πάντα τα λόγια του μεγάλου Θωμά Μαύρου έχουν ξεχωριστή σημασία. Όχι μόνο για τον ΑΕΚτζη, αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Θ(ε)ωμάς με τα κατορθώματά του μέσα στο γήπεδο, κατάφερε να... κερδίσει αντιπάλους και εχθρούς. Μιλώντας λοιπόν στην εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Μαύρος έδωσε τη δική του απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως ο ΠΑΟΚ, με την μέχρι τώρα εικόνα του (που είναι αρκετά καλή) μπορεί να αποκλείσει εύκολα την ΑΕΚ από το Κύπελλο. «Το Κύπελλο είναι ο κύριος στόχος που μας έχει απομείνει φέτος για να πάρουμε ένα τρόπαιο και πιστεύω ότι θα παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται για την πρόκριση στον τελικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι πράγματα μία καλή ομάδα, αλλά και εμείς είμαστε ΑΕΚ. Δεν είμαστε κάποια μικρή ομάδα», ήταν η απάντηση αυτής της τεράστιας προσωπικότητας, σε όσους νομίζουν ότι η ΑΕΚ ξαφνικά... μίκρυνε.
Από κει και πέρα, ο Μαύρος μίλησε και για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, λέγοντας αρχικά: «Σήμερα παίζουν οι δύο ομάδες που έχω αγωνιστεί και τις αγαπώ. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και ο τυχερότερος. Να δει θέαμα ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει από το σπίτι αφού το ματς είναι κεκλεισμένων των θυρών», για να προσθέσει: «Αν δεν έχεις οπαδούς σου, είναι σίγουρα κάτι άσχημο. Ειδικά οι οπαδοί της ΑΕΚ βοηθάνε πολύ την ομάδα. Από κει και πέρα, βγήκε η απόφαση, πρέπει να τη σεβαστούμε και να παίξουμε χωρίς κόσμο. Η ομάδα χρειάζεται τους βαθμούς και ψυχολογία, έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι», ενώ για ποιο είναι το παιχνίδι που ξεχωρίζει ο ίδιος, ανάμεσα στις δύο σημερινές αντιπάλους, είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι θυμάμαι κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθούσα να κάνω παντα τη δουλειά μου. Όταν έπαιζα στον Πανιώνιο είχα βάλει γκολ εναντίον της ΑΕΚ και το ίδιο είχα κάνει και όταν έπαιζα στην ΑΕΚ».
Ερώτηση του έγινε σχετικά με το αν έχει παρατηρήσει από τους παίκτες της ΑΕΚ να λείπει το κίνητρο στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με τελευταίο ματς αυτό με τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν νομίζω. Ήταν κακή εμφάνιση. Οι παίκτες προσπάθησαν, δεν έπαιξαν καλά και έχασαν. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ντέρμπι. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν», ενώ του ζητήθηκε να κάνει και ένα σχόλιο για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι το εντυπωσιακό. Από ότι διάβασα πάντως, όλοι τους έχουν καιρό να παίξουν ποδόσφαιρο. Είναι λογικό λοιπόν η αποχή να τους έχει βγάλει εκτός ρυθμού και να χρειάζονται ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Εύχομαι πάντως να φορμαριστούν γρήγορα γιατί η ομάδα τους έχει ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου