Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

‘’Όλα παραμένουν ανοιχτά’’!

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αρβανίτη μετά την ήττα από την Σπόρτινγκ που αφήνει όμως ζωντανή την ΑΕΚ στην διεκδίκηση της πρόκρισης!

Ικανοποιημένος για την μικρή διαφορά, μόλις τέσσερα γκολ , της ήττα που γνώρισε η ΑΕΚ στην Λισαβόνα από την Σπόρτινγκ εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιάννης Αρβανίτης, που περιμένει την ρεβάνς του Σαββάτου για να διεκδικήσει ακόμα και την πρόκριση. «Ήταν ένα αξιοπρεπέστατο σκορ που μας αφήνει περιθώρια να σκεφτόμαστε ακόμα και την πρόκριση. Το παιχνίδι μπορούσε να τελειώσει με μικρότερη διαφορά αν σε κάποια σημεία του αγώνα είχαμε φερθεί με περισσότερη συγκέντρωση , ειδικά στα σημεία των αντεπιθέσεων», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι το παιχνίδι της ρεβάνς δεν θα είναι εύκολο αλλά η ΑΕΚ έχει την δυνατότητα να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. «Τίποτα δεν είναι εύκολο σε τέτοια παιχνίδια, όλα παραμένουν ανοιχτά και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να πάρουμε την πρόκριση. Ας μην ξεχνάμε ότι αντιμετωπίζουμε την κάτοχο του Τσάλεντζ Καπ».
Όσον αφορά στο ότι ο ΠΑΟΚ δεν εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Ένωσης και ήρθε ισόπαλος με τα Βριλήσσια αφήνοντας έτσι την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας δεν θέλησε να πει μεγάλα λόγια αλλά παρέμεινε προσγειωμένος.« Σίγουρά είναι ένα αποτέλεσμα που μας δίνει το δικαίωμα να παραμένουμε πρώτοι και το πρωτάθλημα να έχει επιστρέψει στα δικά μας χέρια μας. Η συνέχεια παραμένει δύσκολη και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου