Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η Παραμονή του Χιμένεθ και ο Αγιόθε!

Τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον αριστερό μπακ της Μαγιόρκα, είναι τα θέματα που ξεχωρίζουν στον αθλητικό Τύπο- Έπεται το ματς με τον Πανιώνιo!

ΕΞΕΔΡΑ
Το θέμα με τον Αγιόθε και το ενδιαφέρον της Ένωσης προς τον αριστερό μπακ της Μαγιόρκα, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, η «Εξέδρα» τονίζει: «Το πρώτο όνομα στη λίστα της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού μπακ προέρχεται από την Πριμέρα Ντιβισιόν και τη Μαγιόρκα. Ο λόγος για τον Αγιόθε, ο οποίος ανήκει στην ομάδα του πρώην προπονητή της Ένωσης και είναι πολύ πιθανό το καλοκαίρι να αποτελέσει μία σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τους Κιτρινόμαυρους. Ο 28χρονος Ισπανός ακραίος αμυντικός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η ετήσια αμοιβή του μετατρέπει σε απόλυτα εφικτό το deal για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι από τη Μαγιόρκα ο Αγιόθε κερδίζει 275.000 ευρώ τον χρόνο (σύμφωνα με τους Ισπανούς) και είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό και την Ελλάδα αντί ενός συμβολαίου που θα του αποφέρει 300.000 ευρώ (πάγιο κέρδος) σε ετήσια βάση». Από κει και πέρα γίνεται αναφορά στις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος ουσιαστικά ζήτησε φιλοδοξίες από όλους προκειμένου να παραμείνει ακόμα και μετά το τέλος του συμβολαίου του, ενώ για τα αγωνιστικά πλάνα του Ισπανού τονίζεται πως δεν αποκλείεται να δούμε μία ενδεκάδα με τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο, Μπλάνκο (στα άκρα) και Μπαχά μαζί.
SPORTDAY
Ο Μανόλο Χιμένεθ και τα λόγια του στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου ο Ισπανός παραδέχθηκε ουσιαστικά ότι είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια πετώντας το... μπαλάκι σε διοίκηση και μετόχους. Από κει και πέρα γίνεται ανάλυση όλων όσων είπε ο προπονητής της Ένωσης και για την άμυνα, αλλά και για τα θέματα σχεδιασμού της ομάδας, ενώ για τα αγωνιστικά πλάνα ενόψει του ματς με τον Πανιώνιο, γίνεται λόγος στις χθεσινές δοκιμές του Ισπανού, εκεί όπου υπάρχει το δίλλημα για το που θα χρησιμοποιηθεί ο Μπλάνκο (στην κορυφή ή στα πλάγια) και αυτός θα είναι ουσιαστικά και ο παίκτης που θα... καθορίσει τα υπόλοιπα πρόσωπα της επίθεσης, έχοντας ως δεδομένο ότι Σκόκο και Λυμπερόπουλος θα είναι αναμφίβολα στις επιλογές του προπονητή τους
GOAL
Τα όσα είπε ο είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά και τα αγωνιστικά πλάνα της ΑΕΚ, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο, είναι τα θέματα που απασχολούν την εφημερίδα. Το «Goal» στέκεται στην παραμονή του Ισπανού τεχνικού, αν διοίκηση και μέτοχοι δείξουν να έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες με τον ίδιο, ενώ όσο αφορά τις σκέψεις του, τονίζεται πως βρίσκεται σε δίλλημα σχετικά με τη συμμετοχή του Ίσμαελ Μπλάνκο στο βασικό σχήμα και που τελικά θα τον χρησιμοποιήσει (στην κορυφή ή στα άκρα). Αναφορά γίνεται και στην περίπτωση του Κοντοέ (παρόλο που η επίσημη ΑΕΚ διέψευδε), για τον οποίο τονίζεται πως στην ΑΕΚ θα έχουν σήμερα την καλύτερη ευκαιρία να τον τσεκάρουν.
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Οι δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην ΑΕΚ και μετά τη λήξη του συμβολαίου του, εφόσον όμως διοίκηση-μέτοχοι έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες μαζί του, έχει ως βασικό θέμα της η εφημερίδα. Παράλληλα, αναφορά γίνεται και στην προαναγγελία του σημερινού αγώνα με τον Πανιώνιο, με την «Ώρα» να τονίζει: «Πατήστε τα... γατάκια» κάνοντας μία αναφορά στα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι και στον επαναληπτικό με τη Νταντί. Όσων αφορά τα πλάνα του Χιμένεθ, παρουσιάζονται οι σκέψεις του όπως φανερώθηκαν στη χθεσινή προπόνηση, με τον Μπαχά να έχει προβάδισμα στην ενδεκάδα και έναν εκ των Έντερ ή Λεονάρντο να διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα μέχρι την τελευταία στιγμή. Από κει και πέρα, γίνεται μία ανάλυση στην προϊστορία των δύο ομάδων και φιλοξενούνται δηλώσεις του μεγάλου Θωμά Μαύρου, για το σημερινό παιχνίδι αλλά και για το Κύπελλο.
SCORE
«Διπλό» είναι και το πρωτοσέλιδο της «Score» όπου στο πάνω μέρος της στέκεται στις χθεσινές δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος τόνισε πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του, αναφέροντας παράλληλα πως έχει γίνει ένα με τον κόσμο της ομάδας. Παράλληλα υπάρχει και η προαναγγελία του ματς, με την εφημερίδα να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ρίξτε το παράρτημα στη Β' Εθνική», ενώ για τα αγωνιστικά πλάνα του Χιμένεθ γίνεται λόγος για την επιστροφή του Σκόκο στην ενδεκάδα και σε φουλ επιθετικό σχήμα. Από κει και πέρα, γίνεται ανάλυση στην προϊστορία των δύο ομάδων, στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους στην πρώτη Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου