Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Να μη χάσει το... τρένο των πλέι οφ!

Στην αρχή θεωρήθηκε απλά σύμπτωση. Συνδυάστηκε βλέπετε και με την πρόκριση στον ημιτελικό με το γκολ του Μίτσελ στο φινάλε των καθυστερήσεων. Στη πορεία, όμως, τα πράγματα πήραν επικίνδυνη τροχιά. Η ΑΕΚ κοντεύει να ξεχάσει πώς είναι να... νικά.

Μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και τελευταία φορά που ένιωσε την ευτυχία της επιτυχίας ήταν πριν από 20 μέρες. Τότε το ημερολόγιο έδειχνε 29 Ιανουαρίου και η Ενωση νικούσε στην Ξάνθη. Αν θελήσει να βρει νίκη εντός ΟΑΚΑ, θα χάσει το... μέτρημα, καθώς πρέπει να πάει στις 12 Δεκέμβρη του 2010 και τη νίκη επί της Λάρισας. Από τότε η... χαρά αγνοείται.
Ο πρόλογος είναι απαραίτητος για να γίνει κατανοητό το πόσο απαραίτητη είναι για την ΑΕΚ η νίκη επί του Πανιώνιου. Εχοντας πλέον... άγχος ακόμα και για την είσοδο στα πλέι οφ, ο Χιμένεθ αντιλαμβάνεται πως, πέρα από το στόχο του Κυπέλλου, για την ομάδα του είναι απαραίτητες κάποιες νίκες για να εξασφαλιστεί αυτό που φαίνεται αυτονόητο.
Το ευχάριστο για τον Ισπανό είναι πως μπορεί να έχει στη διάθεσή του όλους σχεδόν τους παίκτες (εκτός είναι οι Ντιόπ, Λαγός -τιμωρημένοι και τραυματίες-, αλλά και ο Γκέντσογλου) και μπορεί να κάνει με άνεση τα πλάνα του.
Ο Χιμένεθ έχει μπερδέψει τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες με όσα έχει κάνει στις προπονήσεις. Χθες ξεκίνησε με τους Σάχα, Γιάχιτς, Καράμπελα, Μανωλά, Δέλλα (μπήκε σε κανονικό ρυθμό προπόνησης), Σκόκο, Εντερ, Καφέ, Μάκο, Μπλάνκο και Λυμπερόπουλο.
Ωστόσο, ως πιθανότερη εκδοχή φαντάζει να χρησιμοποιήσει τον Ματέος αντί του Μανωλά, τον Λεονάρντο στη θέση του Εντερ και τον Μπάχα αντί του Μπλάνκο. Ετσι κι αλλιώς, χθες ο Χιμένεθ έκανε αλλαγές στις ομάδες ανά... 5λεπτο, ενώ στο διπλό που πραγματοποίησε είχε τελείως μπερδεμένες επιλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου