Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Γυρίζει ο Γκρέταρσον!

Για άλλη μία ημέρα παρέτεινε την παραμονή του στην Ισπανία ο Αρναρ Γκρέταρσον.
Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, που αναμενόταν χθες στην Αθήνα, θα επιστρέψει τελικά σήμερα.
Ο λόγος της καθυστέρησης έχει να κάνει τόσο με το γεγονός ότι ήθελε να παρακολουθήσει και κάποιες άλλες αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στο τουρνουά της Λα Μάνγκα όσο και για να ολοκληρώσει τον κύκλο επαφών του με ατζέντηδες, ώστε να εμπλουτίσει τη λίστα με προτεινόμενους παίκτες που θα κληθεί να παραδώσει στη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία της Ενωσης εν όψει της ενίσχυσης της ομάδας την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.
Με την επιστροφή του ο Γκρέταρσον θα μιλήσει τόσο με τον Αδαμίδη όσο και με τον Χιμένεθ, ενώ δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα να ακολουθήσει και άλλο ταξίδι για μεταγραφικούς στόχους.
Στέλνουν Μπιάρνασον
Στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 22χρονο Ισλανδό μέσο της Βίκινγκ, Μπίρκιρ Μπιάρνασον, αναφέρθηκαν χθες δημοσιεύματα του νορβηγικού Τύπου. Το "Goal" σας είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες πως ο Μπιάρνασον ήταν ανάμεσα στους παίκτες που είχε ξεχωρίσει ο Αρναρ Γκρέταρσον κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας. Οι Νορβηγοί συνδέουν τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ με τον συμπατριώτη του χαφ, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικά πιθανό να υπάρξει κίνηση εν όψει καλοκαιριού.
Αλλωστε, τότε ο Μπιάρνασον μένει ελεύθερος από τη Βίκινγκ και ως τώρα έχει απορρίψει τις προτάσεις για ανανέωση. Ο Μπιάρνασον είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Ανδρών (και 21, με δύο γκολ, με την U-21) και αγωνίζεται ήδη για έξι σεζόν στο πρωτάθλημα Νορβηγίας, έχοντας ως απολογισμό 77 ματς με 16 γκολ με τη Βίκινγκ, αλλά και 22 ματς με πέντε γκολ με την Μπόντο Γκλιμτ, στην οποία αγωνίστηκε δανεικός προ τριετίας.
Ο Φερούζεμ... επέστρεψε!
Μπορεί για κάποιους οπαδούς της ΑΕΚ να μοιάζει με... εφιάλτη, αλλά στην ΠΑΕ το έζησαν στην πραγματικότητα. Αναφερόμαστε στην επιστροφή -έστω και μέσω δικαστικής διαμάχης- του φοβερού και τρομερού Φερούζεμ (φωτό). Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, που πέρασε και δεν ακούμπησε στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, αφήνοντας τραυματικές εμπειρίες στο «κιτρινόμαυρο» κοινό, συνεχίζει να διεκδικεί χρήματα από την ΑΕΚ.
Χθες ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης μέσω της οποίας ο Φερούζεμ διεκδικεί μισό εκατ. ευρώ! Αφορά ποσό που προήλθε από την αγωγή που κατέθεσε πριν από δύο χρόνια ο Βραζιλιάνος για ηθική βλάβη, κατηγορώντας την ΑΕΚ για ψευδή υπογραφή του στη λύση συνεργασίας που κατατέθηκε στα αρμόδια όργανα. Η ΑΕΚ πέτυχε να κερδίσει κι άλλο χρόνο μέσω αναβολής, αλλά ο Φερούζεμ περιμένει στη... γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου