Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια στην Πόλη...

Τα κορίτσια της ΑΕΚ «λύγισαν» με 3-0 από την Γαλατά αλλά οι Τουρκάλες δεν θα γλυτώσουν στην ρεβάνς-Εκπληκτική η παρουσία των 400 ΑΕΚτζήδων που έδωσαν ρεσιτάλ στην Πόλη μας...

Δεν κατάφεραν τα κορίτσια να πάρουν τη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατασαράι. Ο αγώνας ήταν εξ αρχής δύσκολος και τα κορίτσια τον γνώριζαν, στόσο δεν πτοήθηκαν και το πάλεψαν αρκετά μέχρι το τέλος, αλλά στο τέλος μίλησε η εμπειρία και ηττήθηκαν με 3-0 σετ. Εκπληκτική η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ με την ατμόσφαιρα να είναι εχθρική. Οι Ενωσίτες οπαδοί, στη συντριπτική τους πλειοψηφία φίλοι της ORIGINAL, έδωσαν πραγματικό ρεσιτάλ στην εξέδρα και συγκεκριμένα στο πέταλο όπου είχαν τοποθετηθεί. Πραγματικά μεγάλες στιγμές, πολύ συγκινητικές με τον λαό της ΑΕΚ να είναι ο μεγάλος νικητής στην Πόλη μας. Πλέον η ΑΕΚ περιμένει τον επαναληπτικό στην Αθήνα για να διεκδικήσει την πρόκριση για τους «8» του CEV CUP και είναι βέβαιο πως με τέτοιο κόσμο στο πλευρό τους οι Τουρκάλες δεν θα γλυτώσουν. .
Το ματς
Αρκετά εντυπωσιακό ήταν το πρώτο σετ με την ΑΕΚ και την Γαλατασαράι να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Τα κορίτσια μάλιστα προσπάθησαν να «χτυπήσουν» στην υποδοχή των αντιπάλων, αφού είναι το αδύναμο σημείο τους και τα κατάφεραν μέχρι το σημείο που έφεραν το ματς στο 24-22 υπέρ τους. Εκεί αν είχαν σταθεί λίγο πιο τυχερές και συγκεντρωμένες θα μπορούσαν να είχα κάνει το 1-0 στα σετ και να πήγαιναν με άνεση στο δεύτερο. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, αφού οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και προηγήθηκαν.
Στην συνέχεια ο κόσμος έδειξε να μην σταματάει ούτε λεπτό και έδωσε όπως συνηθίζει τον καλύτερό του εαυτό, όμως αυτό δεν έφτανε. Η ΑΕΚ το πάλεψε και έδειξε να βελτιώνει την άμυνα της, χωρίς αποτέλεσμα, αφού η Γαλατά πίεσε και με την εμπειρία της κατάφερε να πάρει ακόμα ένα σετ.
Η ίδια εικόνα επικράτησε και στο τρίτο σετ του αγώνα με την Ένωση να δίνει τον καλό της εαυτό και να παλεύει με νύχια και με δόντια για να μπορέσει να μειώσει, στηριζόμενη στον κόσμο της που δεν σταμάτησε λεπτό το τραγούδι. Ο ρυθμός όμως των γηπεδούχων ανέβηκε και η ήττα με 3-0 σετ είναι γεγονός.
Πλέον τα κορίτσια περιμένουν με ανυπομονησία το επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας για να μπορέσουν στην Γλυφάδα να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάωσης. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση η ΑΕΚ θα πρέπει να νικήσει με οποιοδήποτε σκορ την τουρκική ομάδα στη ρεβάνς της Γλυφάδας (8 Φεβρουαρίου, 19:30) και στη συνέχεια να κατακτήσει το «χρυσό» σετ των 15 πόντων.

Τα σετ: 26-24, 25-14, 25-16
Γαλατασαράι: Έρικ 10, Μίλετιτς 7, Αλτάι, Μπιλγκί, Χανίκογλου 7, Οζέκ, Τσετινσαράτς, Αλικάγια, Καλντερόν 20, Ιλιάσογλου, Λο Μπιάνκο 6, Ντένκελ 9
ΑΕΚ: Ντόγκανιτς 4, Κις 10, Τζανακάκη 9, Μποροβίνσεκ 10, Παπαγεωργίου 5, Παπαφωτίου 1, Σάκκουλα (λ), Γκιουζέλη, Κίτσου, Ψυλλάκη, Γκούζου, Κουνάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου