Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

ΑΕΚ-Διομήδης=32-19...

Με περίπατο οι Πρωταθλητές του Γιάννη Αρβανίτη πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου (17 ή 18 Μαρτίου), αφού επικράτησαν με 32-19 του Διομήδη.
Συγκλονιστικός ο κόσμος που βρέθηκε στο Βύρωνα και δημιούργησε φανταστική ατμόσφαιρα...

Για ακόμα μια χρονιά η ΑΕΚ βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου. Η Ένωση μετά από εξαιρετική εμφάνιση και μεγάλο πάθος επικράτησε με 32-19 του Διομήδη Άργους στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα για τον αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της προημιτελικών και είναι έτοιμη να σηκώσει την κούπα στις 17 ή 18 Μαρτίου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στην πόλη που θα ορίσει η ΟΧΕ.
Για τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο δεν υπάρχουν λόγια. Για ακόμα μια φορά δημιούργησαν ένα εξαιρετικό κλίμα και ώθησαν τους Πρωταθλητές σε μια εύκολη νίκη.
Το ματς
Φουριόζα μπήκε η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο και αυτό ήταν το στοιχείο που της έδωσε την δυνατότητα να δημιουργήσει μια διαφορά τριών γκολ (3-0), πολύ γρήγορα στο παιχνίδι. Ο Διομήδης, ωστόσο κατάφερε να ισορροπήσει το ματς μετά το 15ο λεπτό και μείωσε σε 6-5, ενώ λίγο αργότερα πήρε ακόμα και το προβάδισμα με 7-9. Οι Πρωταθλητές κάπου εκεί επέστρεψαν δυναμικά, διορθώνοντας κάποια στοιχεία σε άμυνα και επίθεση και μπήκαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 12-11.
Στην επανάληψη επικράτησε το ίδιο σκηνικό με την ΑΕΚ να έχει πρωταγωνιστές τους Μπακαούκα και Κουλούρη και τον Διομήδη να μην μπορεί να βρει λύσεις . Η διαφορά για τους γηπεδούχους έτσι αυξήθηκε στα 6 γκολ, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να μην σταματούν ούτε λεπτό τους πανηγυρισμούς και να ζητούν την κατάκτηση του Κυπέλλου. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφού οι Πρωταθλητές μετέτρεψαν το ματς σε περίπατο και είναι έτοιμοι να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Πλέον στην ομάδα περιμένουν να εκδικαστεί η υπόθεση για τα δελτία των Βακάλη, Μπακαούκα από τον αθλητικό δικαστή και ελπίζουν στην δικαίωσή τους.
 
ΑΕΚ- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 32-19
Τα δεκάλεπτα: 4-1, 6-7, 12-11 (ημχ.), 19-13, 26-16, 32-19
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Γεωργιάδης 5, Γιαννόπουλος 1, Βακάλης 1, Κοκολοδημητράκης 1, Κουλούρης, Κόντης, Ασαρίδης, Οικονόμου 1, Τσαούσης 7, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 2, Μαξίμοβιτς 5.
ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Τσούλος, Ζαραβίνας 1, Μεγαλοοικονόμου 2, Κρεμαστιώτης 1, Πασσιάς, Πριόβολος, Μάλλιος 4, Νούνγκοβιτς, Μαραγκός 2, Σαμαράς, Κοντούλης, Σπέντζος, Ουρόσεβιτς 3, Τάσκοβιτς 6.
Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Κόκκινη: 55:15 Βακάλης (επικίνδυνο φάουλ, το δελτίο δεν κρατήθηκε), δίλεπτα: 6-1, Πέναλτι: 2/2-2/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου