Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Το κάλεσμα Μπακαούκα...

Κάλεσμα στον κόσμο της ΑΕΚ απηύφθυνε ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου,
μέσω της «Κιτρινόμαυρης Ώρας των Εργαζομένων», ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στον Διομήδη για το Κύπελλο και το πρωτάθλημα


Μετά και την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ, η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην εντός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά και αυτή που ακολουθεί για το πρωτάθλημα, αμφότερες κόντρα στον Διομήδη Άργους, εκεί που οι «μάγκες» χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τη στήριξη του κόσμου του Δικεφάλου, ώστε να πάρουν αρχικά το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό, εκεί που εφόσον περάσουν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το νικητή του «ζευγαριού» Φίλιππος Βέροιας – ΠΑΟΚ και στη συνέχεια να μειώσουν την απόσταση από την κορυφή στο πρωτάθλημα.

Αυτό μάλιστα τόνισε και ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του Δικεφάλου, Χριστόφορος Μπακαούκας, μιλώντας στην «Κιτρινόμαυρη Ώρα των Εργαζομένων».

«Όλα τα παιδιά έχουμε την ανάγκη της στήριξης του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα στον Διομήδη Άργους για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Τώρα χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη φωνή και το τραγούδι τους. Ειδικά στο ματς της Τετάρτης για το Κύπελλο που θα αγωνιστούμε πλήρης, θέλουμε να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στον τελικό, ώστε να διεκδικήσουμε ακόμα ένα τρόπαιο», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ένωσης, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο ματς της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Είχαμε σημαντικές απουσίες, όμως όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα. Παρά το κακό ξεκίνημα, δείξαμε τη δυναμική μας ως ομάδα, καθώς στο τέλος μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν απογοητευόμαστε, άλλωστε μετά το ματς του Κυπέλλου, θα αντιμετωπίσουμε ξανά εντός έδρας τον Διομήδη και είναι στο χέρι μας να νικήσουμε και να φτάσουμε ξανά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου