Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Δεν θα έχανε η ΑΕΚ με Μπακαούκα και Βακάλη!


Ο Μίλος Μαξίμοβιτς μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το ματς με τον ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε άδικη την απουσία των δυο συμπαικτών του ενώ αναφέρθηκε και στο ματς Κυπέλλου με τον Διομήδη...


Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στη νίκη, αλλά τελικά έφυγε από το κλειστό της Μίκρας με άδεια χέρια. Η απουσία των Μπακαούκα και Βακάλη, στοίχισε στους Πρωταθλητές, που πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις αλλά στο τέλος δεν είχαν τις απαιτούμενες λύσεις για να κάνουν την ολική ανατροπή. Ακόμα και με αυτές τις δυο σημαντικές απουσίες, η ΑΕΚ έδειξε πως είχε τις δυνατότητες για να φύγει νικήτρια, αν δεν είχε αφήσει ένα ημίχρονο να «χαθεί». Η διαφορά που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος ήταν τελικά και αυτή που του έδωσε τη νίκη. Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» αν και απογοητεύτηκαν που δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, κρατάνε τα θετικά από το παιχνίδι και κοιτούν τη συνέχεια η οποία είναι ακόμα πιο δύσκολη. Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Μίλος Μαξίμοβιτς μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για την εμφάνιση της ομάδας του και όπως ήταν λογικό στάθηκε στην απουσία των Μπακαούκα και Βακάλη.


Αρχικά ο παίκτης του «Δικεφάλου» σχολίασε: «Δεν μπήκαμε τόσο καλά στο παιχνίδι και αυτό μας στοίχισε. Φάνηκε ότι χρειαζόμασταν τον Μπακαούκα γιατί θα είχαμε βρει περισσότερες επιθετικές λύσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε πολύ και πιστεύω ότι μπορούσαμε κάτι καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι με τους Μπακαούκα και Βακάλη δεν θα το είχαμε χάσει αυτό το παιχνίδι».


«Δεν το έχω ξαναδεί»


Ο Μαξίμοβιτς σχολίασε και το αν θεωρεί άδικο να στερείται η «Ένωση» δυο βασικούς παίκτες της σε ένα ντέρμπι και τόνισε πως δεν έχει ξαναδεί τέτοια απόφαση: «Βέβαια το θεωρώ άδικο. Από την στιγμή που δεν είπαν τίποτα στους διαιτητές. Έχω δει να γίνεται κάτι και να παίρνει ένας παίκτης κόκκινη, αλλά αυτό που έγινε μετά τον αγώνα με τον Δούκα, είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί. Εμείς προσπαθήσαμε πολύ, αν ήμασταν λίγο πιο συγκεντρωμένοι στην αρχή ενδεχομένως να είχαμε πάρει το αποτέλεσμα που θέλαμε ακόμα και με αυτές τις απουσίες. Δεν χάθηκε όμως κάτι και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».


«Πρόωρος τελικός»


Την προσεχή Τετάρτη η ομάδα χάντμπολ δίνει ένα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι με τον Διομήδη, στο οποίο θέλει μόνο τη νίκη για να πανηγυρίσει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Μαξίμοβιτς χαρακτήρισε το συγκεκριμένο ματς πρόωρο τελικό και επισήμανε πως όποια ομάδα κερδίσει πιστεύει πως θα κατακτήσει και το τρόπαιο: «Είναι ένας τελικός πριν τον τελικό. Είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας. Θεωρώ ότι όποια ομάδα κερδίσει θα πάρει και το Κύπελλο και ελπίζω ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε». Όσο για την φιλοξενία του Club της Καρδίτσας, τόνισε: «Είναι πάντα συγκινητικός ο κόσμος της ΑΕΚ. Σε κάθε ευκαιρία μας δείχνει την αγάπη του και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε πολύ για αυτό. Η φιλοξενία τους ήταν άριστη και μας συγκίνησαν ιδιαίτερα. Πάντα χαίρομαι όταν βρίσκομαι κοντά στον κόσμο της ΑΕΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου