Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Η Α.Ε.Κ. στην Πορτογαλία για ένα θετικό αποτέλεσμα!

Ένα θετικό αποτέλεσμα αναζητά η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στην Πορτογαλία για να κάνει την υπέρβαση την φετινή χρονιά στην Ευρώπη (20:00 ώρα ελλάδας).....



Μετά από την ήττα- έκπληξη που γνώρισε η ΑΕΚ στα μέσα της εβδομάδα από τον Αερωπό στην Έδεσσα βρίσκεται στην Πορτογαλία και καλείται να ξεπεράσει αυτό το σοκ και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Σπόρτινγκ ενόψει της ρεβάνς της Αθήνας. Η Ένωση αντιμετωπίζει την ομάδα της Λισαβόνας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ και επιθυμεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα ή στην χειρότερη των περιπτώσεων μια ήττα με ένα αποτέλεσμα που να μπορεί να γυρίσει στην ρεβάνς του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Όλα τα παιδιά είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν αυτή την άδικη ήττα της Τετάρτης για το πρωτάθλημα και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για φύγουν από την Πορτογαλία με ότι καλύτερο μπορούν. Το έργο τους φυσικά είναι αρκετά δύσκολο από την στιγμή που αντιμετωπίζουν τη κάτοχο του περσινού τροπαίου της διοργάνωσης. Ωστόσο έχουν αποδείξει πως όταν είναι συγκεντρωμένοι στο ματς δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.
Ο Γιάννης Αρβανίτης πέρα από τους γνωστούς τραυματίες, Τούτση και Τσαούση δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την ομάδα του για να πάρει ότι καλύτερο ακόμα και τη νίκη. Ώστε στο παιχνίδι της ρεβάνς να έχουν εύκολο έργο και να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Τσάλεντζ Καπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου