Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Το πιο σημαντικό παιχνίδι της Βασίλισσας.....


Η Βασίλισσα δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Ηλυσιακό και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει «ζωντανή» (17:00-ΕΤ1 ).....





Τον πιο σημαντικό αγώνα στην ιστορία της, μέχρι τον επόμενο δίνει η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό στο κλειστό γήπεδο των Ιλισίων και θέλει να πάρει τη νίκη για να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στην Α2. Αυτός ο αγώνας για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπορεί να χαρακτηριστεί ζωής ή θανάτου από την στιγμή που και οι δύο ομάδες παλεύουν για την σωτηρία τους. Η Ένωση βρίσκεται στην 12η θέση με 21 βαθμούς και με νίκη θα ξεπεράσει τους αντιπάλους της με τους οποίους ισοβαθμούν. Οπότε η νίκη για να αποφευχθούν οι περιπέτειες είναι μονόδρομος, κάτι που παίκτες και τεχνικό τιμ γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα δίνοντας υπόσχεση ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κάνουν αυτό που πρέπει.
Στα αγωνιστικά ο Άγγελος Κορωνιός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και με την παρουσία του νέου μεταγραφικού αποκτήματος, Μπόιντ είναι έτοιμος να παρατάξει την ομάδα του με έναν και μοναδικό στόχο που δεν είναι άλλος από το αποτέλεσμα. Αυτό θα είναι κάτι που θα δώσει στην Βασίλισσα βαθμολογική ανάσα αλλά και καλή ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Ο κόσμος της ΑΕΚ θα πρέπει να βρεθεί δίπλα στην ομάδα που τόσο πολύ ανάγκη έχει την παρουσία τους για να τους ωθήσει σε μια σημαντική νίκη και να την σώσει από την δύσκολη θέση που έχει μπει τον τελευταίο καιρό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου