Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Π Ο Σ Ο Α Κ Ο Μ Α ;;;;;

Με την αγωνιστική - βαθμολογική ελεύθερη πτώση της ΑΕΚ (έπειτα και το χθεσινό 1-1 με τον Ν. Πανιώνιο), αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα ασχολείται ο αθλητικός Τύπος:








GOAL
«Δεν μπορούν τα παλικάρια»! Αυτός είναι ο τίτλος που επιλέγει η εφημερίδα προκειμένου να σχολιάσει τη χθεσινή, αλλά και γενική, εικόνα της ΑΕΚ. «Το... τρένο των πλέι οφ έχει αρχίσει να σφυρίζει για την ΑΕΚ», τονίζεται ενώ στο ρεπορτάζ συμπληρώνεται: «Τραγικά λάθη από Χιμένεθ και παίκτες. Ανίκανη να νικήσει η ΑΕΚ χάρισε βαθμό ελπίδας και στον Πανιώνιο. Κάθε παιχνίδι που περνά στην ΑΕΚ πιστεύουν ότι έχουν φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Σε κάθε νέο ματς όμως αποδεικνύεται πως αυτό το χάλι δεν έχει τελειωμό». Ρεπορτά υπάρχει και με τις συζητήσεις οπαδών - παικτών μετά το τέλος του αγώνα: «Με εξαίρεση τις ειδικές αναφορές σε Μάκο, Καφέ και Λυμπερόπουλο, σε όλους τους υπόλοιπους οι ατάκες ήταν γενικές, αλλά άκρως αιχμηρές. «Οποιοι δεν προσπαθείτε, θα μας βρείτε μπροστά σας! Για να μη χαλάσουμε το κλίμα δεν θα προβούμε σε ακραία συμπεριφορά πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά έτσι και γίνει στραβή εκεί, δεν θα τελειώσει το παιχνίδι», αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ενώ φυσικά λόγος γίνεται και για τον Μολδαβό Καλίνκοφ που έρχεται για δοκιμή.
SPORTDAY
Με τις συζητήσεις οπαδών - παικτών χρησιμοποιώντας κατά βάση την ατάκα που ακούστηκε προς τους ποδοσφαιριστές: «Φέρτε το Κύπελλο, αλλιώς...», ασχολείται η εφημερίδα που τον χθεσινό αγώνα σχολιάσε: «Από μία φάση έκαναν οι δύο ομάδες, δύο γκολ πέτυχαν, έχοντας... 100% ευστοχία». Η κουβέντα όμως οπαδών και παικτών μετά το φινάλε του αγώνα ήταν το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: «Οπαδοί της ΑΕΚ μίλησαν μετά το ματς για περίπου 45 λεπτά στους παίκτες με παρόντα τα μέλη της διοίκησης και το τεχνικό επιτελείο: «Ή παίρνετε το Κύπελλο ή τελειώσαμε. Θα γίνουμε σκιά σας αν αποτύχετε και θα μας βλέπετε συνέχεια μπροστά σας», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν χθες και αναφέρει η εφημερίδα.
ΕΞΕΔΡΑ
Για μία «επιπόλαια» ΑΕΚ που επανάλλαβε το γνωστό αγωνιστικό της πρόσωπο τον τελευταίο καιρό κάνει λόγο η εφημερίδα, σχολιάζοντας την όλη κατάσταση με τον τίτλο: «Μία από τα ίδια», ενώ για το παιχνίδι σχολιάζεται: «Με ελαφριά καρδιά η ΑΕΚ χάρισε στο «παρά ένα» την ισοπαλία στον... Μήτρογλου και πλέον βλέπει το μέλλον στα πλέι οφ (;) αβέβαιο». Λόγος στο ρεπορτάζ γίνεται και για τη μετέπειτα κουβέντα παικτών - οπαδών και το ξεκάθαρο μήνυμα των τελευταίων προς τους πρώτους να «μη χάσετε το Κύπελλο».
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Δύο σε... ένα είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας. Από τη μία μιλώντας... γενικά και κάνοντας λόγο για ένα πρωτάθλημα της... πίσω όψης σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός και τα παραρτήματα να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμ.... Αν υπάρχει κυβέρνηση, έστω η... τρόικο, ας διακόψει τη φαρσοκωμωδία πριν θρηνήσουμε θύματα». Και όλα αυτά μετά και τη χθεσινή διαιτησία στο ΟΑΚΑ, με τους Μάνταλο και Τουμπακάρη να μη βλέπουν «το δολοφονικό χτύπημα του Ριέρα στο κεφάλι του Καφέ». Κριτική πάλι γίνεται και στη ομάδα: «Μανόλο φταις και εσύ για το... έκτρωμα» είναι ο κεντρικός σχολιασμός της εφημερίδας για την εικόνα της ΑΕΚ, ενώ στο ρεπορτάζ του αγώνα τονίζεται: «Κατρακύλα. Ούτε αυτό τον αστείο Πανιώνιο δεν μπόρεσε να κερδίσει χθες η ΑΕΚ. Καμία βελτίωση δεν έχει παρουσιάσει η ΑΕΚ εδώ και μήνες. Σαν ερασιτέχνες δέχθηκε από τον ανύπαρκτο Πανιώνιο την ισοφάριση».
SCORE
Για «κατάντια» κάνει λόγο το Score μετά και τη χθεσινή ισοπαλία της ΑΕΚ: «Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο» τονίζεται σε ένδειξη παραδοχής, ενώ στα γενικά σχόλια συμπληρώνεται: «Χάλια, χάλια, χάλια και ευθύνες έχουν όλοι. Κάνατε την ΑΕΚ ομαδούλα που δίνει χαρά στον κάθε (Σιόβα) πικραμένο». Στο ρεπορτάζ του αγώνα σημειώνεται ότι η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κυριαρχεί του Πανιωνίου, δεν είχε τον τρόπο να δημιουργήσει φάσεις: «Από τη 14η αγωνιστική έχει να κερδίσει εντός έδρας το «φάντασμα» της ΑΕΚ που έκανε «δώρο» και στον Πανιώνιο ένα βαθμό με απίστευτη ολιγωρία στο 89'. Είχε ανοίξει το σκορ ο Λυμπε στο 45' και μετά άραξαν περιμένοντας την... ισοφάριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου