Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ.....

Η κριτική των ποδοσφαιριστών και του προπονητή της ΑΕΚ από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ για την Σούπερ Λίγκα!




Σεμπάστιαν Σάχα: 5
Δέχθηκε το γκολ στο τέλος του αγώνα, αν και δεν φέρει βασική ευθύνη είναι η αλήθεια. Εκτέθηκε από την άμυνα του (Μανωλά, Καράμπελα, Λεονάρντο) στην φάση του 1-1. Από εκεί και πέρα, ήταν... θεατής του αγώνα, αφού δεν χρειάστηκε σε κάποια φάση του παιχνιδιού να επέμβει.
Σανέλ Γιάχιτς: 5
Ως δεξί μπακ δεν έκανε για ακόμη ένα παιχνίδι, καλή εμφάνιση... Απέναντι στον Μπάλαμπαν ο Γιάχιτς είχε πολλά προβλήματα λόγω ταχύτητας του αντιπάλου του. Ταλαιπωρήθηκε πολύ και βγήκε ως τραυματίας για να μπει ο Νασούτι στην θέση του.
Νίκος Καράμπελας: 4
Μέτρια εμφάνιση για τον Ελληνα αριστερό μπακ της ΑΕΚ. Είχε προβλήματα με τον επικίνδυνο και κινητικό Ριέρα και δεν έκανε καλό παιχνίδι. Στο γκολ του Μήτρογλου χάνει τον Γκαλίτσιο μετά την ασυνεννοησία του με τον Λεονάρντο και η Ενωση το «πληρώνει» με το 1-1.
Κώστας Μανωλάς: 5
Συγκριτικά με τα προηγούμενα ματς ο νεαρός ήταν σοβαρός και είχε σωστές επεμβάσεις απέναντι στον Μήτρογλου. Κερδίζει όλες τις «μονομαχίες» και κάνει καλή εμφάνιση μέχρι το 1-1. Εκεί δεν παίζει σωστά το οφσάιντ μαζί με τον Μάκο και καλύπτεται ο αντίπαλος με αποτέλεσμα να έρθει το γκολ για τον Πανιώνιο από τον προσωπικό του αντίπαλο.
Τραϊανός Δέλλας: 6
Σοβαρός όπως πάντα, σε όποια φάση χρειάστηκε. Μπορεί να μην έκανε μεγάλο παιχνίδι όπως σε άλλα προηγούμενα, αλλά έδειξε να κάνει καλά την δουλειά του. Ακόμα και στην φάση του 1-1 έπαιξε πολύ σωστά το οφσάιντ. Όχι το ίδιο και οι Μανωλάς - Μάκος.
Γρηγόρης Μάκος: 5
Αρκετό τρέξιμο στο κέντρο, αλλά... άσκοπο τον περισσότερο χρόνο. Προσπάθησε να καλύψει κάποια κενά στο κέντρο, αλλά δεν τα κατάφερε. Απέναντι σε Γουνδουλάκη, Γκαλίτσιο και Ομο «ταλαιπωρήθηκε» και στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε πολύ.
Παντελής Καφές: 5
Μέτρια έως κακή εμφάνιση από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Πολλά λάθη και καμία βοήθεια στο κέντρο. Αυτά μέχρι την φάση που χτυπήθηκε άνανδρα από τον Ριέρα. Από εκείνη την φάση δυνάμωσε λίγο στο παιχνίδι του, αλλά και πάλι δεν έκανε κάτι που να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.
Νάτσο Σκόκο: 6
Στο πρώτο 45λεπτο ο Σκόκο ήταν ο μοναδικός που προσπαθούσε με μακρινά σουτ (2', 22) να απειλήσει τον Πανιώνιο. Έκανε και κάποιες ατομικές ενέργειες, αλλά ήταν μόνος του... Στην επανάληψη «έπεσε» και μετά έγινε αλλαγή από τον Χιμένεθ για να βάλει παίκτη στο κέντρο και να βοηθήσει τους Μάκο - Καφέ.
Ισμαέλ Μπλάνκο: 6
Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ έπαιξε δεξί εξτρέμ... Αναμενόμενα δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα, ενώ... δεν έκανε και αυτά που ξέρει καλά (κίνηση στην περιοχή). Μόνο «μαχητικός» ήταν όπως σε κάθε ματς. Έκανε την σέντρα στο γκολ της ΑΕΚ, ενώ πήγε να βάλει γκολ από υποψία φάσης λίγα δευτερόλεπτα πριν. Στο πλάι που παίζει χωρίς ταχύτητα και τεχνική δεν μπορεί να βοηθήσει.
Νίκος Λυμπερόπουλος: 5
Εβαλε το γκολ σε κρίσιμο σημείο για την ΑΕΚ, αλλά η ατυχία δεν έφερε την νίκη στην ομάδα του. Πέρα από το γκολ του ο Λυμπερόπουλος έκανε αρκετά λάθη μια και πιέστηκε πολύ από την αντίπαλη άμυνα που έπαιζε πολύ πάνω του. Δεν βοήθησε πολύ.
Ναμπίλ Μπαχά: 5
Όπως και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έπαιξε ως σέντερ φορ με τον Λυμπερόπουλο πίσω του. Πίεζε πολύ, είχε συνεχή κίνηση, αλλά η ΑΕΚ όσο έπαιξε δεν δημιούργησε φάσεις με αποτέλεσμα ο Μπαχά να μην έχει φάσεις για να σκοράρει. Εκανε πολύ δουλειά, αλλά ως επιθετικός δεν είχε ατομικές ενέργειες που να «ξεκλειδώσουν» την αντίπαλη άμυνα.
 
Κριστιάν Νασούτι: 5
Μπήκε στο 60' στην θέση του τραυματία Γιάχιτς και έπαιξε δεξιός μπακ. Η ΑΕΚ δεν είχε άλλο δεξιό μπακ και ο Αργεντίνος όσο μπορούσε έπαιξε. Ωστόσο, είχε πολλά προβλήματα με τον Ριέρα.
Μίτσελ: 5
Πέρασε στο ματς στο 65' στην θέση του Μπαχά με σκοπό να γεμίσει το κέντρο της η ΑΕΚ και να έχει καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Έπαιξε μπροστά από τα αμυντικά χαφ (Καφέ - Μάκο) για να βοηθήσει, αλλά δεν κατάφερε και πολλά πράγματα.
Λεονάρντο: 4
Μπήκε στα τελευταία λεπτά για να δώσει «ανάσες» και να πάρει μπάλες, αλλά πρόλαβε να κάνει το λάθος που έμελλε να κρίνει και το παιχνίδι για την ΑΕΚ. Δεν κάλυψε σωστά την θέση του, άφησε εκτεθειμένο τον Καράμπελα με τον Γκαλίτσιο και ήρθε το 1-1.
 
 
Μανόλο Χιμένεθ: 5
Η ενδεκάδα του έδειξε ότι ήθελε να μπει δυνατά από την αρχή ο Ισπανός τεχνικός έχοντας στην επίθεση Λυμπερόπουλο, Μπαχά, Μπλάνκο και Σκόκο. Όμως, δεν του βγήκε παρότι εμπιστεύτηκε την ομάδα που έπαιξε στο καλό διάστημα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ δεν έκανε φάσεις και μπροστά από το κέντρο υπήρχε ένα τεράστιο κενό. Εκεί χώλαινε η ομάδα... Ο Μπλάνκο δεξιά δεν μπορεί να βοηθήσει, αφού δεν έχει τεχνική και ταχύτητα. Οι άλλες δύο αλλαγές του ήταν σωστές μια και έβαλε Μίτσελ για να βοηθήσει στο κέντρο και Λεονάρντο για να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις (αν και ο Βραζιλιάνος τα έκανε μαντάρα). Δεν είναι μάγος, κάνει λάθη ως προπονητής, αλλά οι παίκτες του δείχνουν να τον... προδίδουν εντός γηπέδου με πολλά ατομικά λάθη. Το άστρο που είχε όταν πρωτοήρθε, δείχνει να τον έχει εγκαταλείψει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου