Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Με τη Β’ ομάδα ο Αμπντουραχμάνι!

Στην αποστολή της ΑΕΚ(U20) για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, ο νεαρός επιθετικός - Οι υπόλοιποι εκλεκτοί του Ντανιέλ Μπατίστα για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους»(Σάββατο, 19/2, 14:00).....



Με τον Σέρζιο Αμπντουραχμάνι στην αποστολή και στην ενδεκάδα της, η ΑΕΚ (U-20) θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα. Ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ, επιστρέφει μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ΑΕΚ για νίκη επί των «κυανέρυθρων».
Από εκεί και πέρα, δεν λείπουν και τα προβλήματα για τον προπονητή της ομάδας, Ντανιέλ Μπατίστα. Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Δωριάδη, Γκίνη (ίωση), Βλάχο, Μαντά (τραυματίες), Κίσσα και Παπαδημητρίου (τιμωρημένος).
Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή αναμέτρηση: Τριανταφύλλου, Λουμπάσης, Μανωλάς, Ντούμπερετ, Γαρουφαλιάς, Πλάτζος, Ρόμπς, Μουρούτης, Στέργιος, Φούντας, Γρόντης, Εγγλέζου, Μούχι, Αργυρίου, Δημητρίου, Ρικουνόφ, Κιάκης, Αμπντουραμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου