Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Για ό,τι καλύτερο η ΑΕΚ!

Δύσκολο έργο έχει η ΑΕΚ απέναντι στον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Φοίνικα Σύρου και θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα (17:15).....



Η 14η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ ανδρών είναι αρκετά δύσκολη αφού αντιμετωπίζει την ομάδα που οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, δηλαδή τον Φοίνικα Σύρου και θέλει να παρουσιάσει το ίδιο βελτιωμένο πρόσωπο και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:15 στο κλειστό γήπεδο του Μενιδίου και το έργο της Ένωσης είναι αρκετά δύσκολο. Η παραμονή στην κατηγορία φαντάζει το ίδιο δύσκολη αλλά παίκτες και τεχνικό τιμ έχουν βάλει στόχο να δώσουν τα πάντα για να καταφέρουν να πετύχουν αυτό το στοίχημα. Ωστόσο ξέρουν ότι η δουλειά που γίνεται είναι αρκετά καλή και τα αποτελέσματά της θα φανούν σε βάθος χρόνου όπου κι αν βρίσκεται η ομάδα.
Ο Κώστας Αρσενιάδης υπολογίζει κανονικά σε όλους τους παίκτες του και έχει προσπαθήσει να τους βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης ελπίζοντας πως θα αντιδράσουν το ίδιο με τα άλλα παιχνίδια και θα τα παλέψουν μέχρι το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου