Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Όλοι μαζί μια γροθιά!

"Όλοι μαζί μια γροθιά", είναι το σύνθημα του πυγμαχικού τμήματος της ΑΕΚ, το οποίο κατεβαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας Ανδρών με πέντε αθλητές προκειμένου να υπερασπιστεί την ιστορία του κιτρινόμαυρου συλλόγου αλλά και να... φωνάξει "παρών"!
Χρήστος Μιχαλόπουλος, Γιάννης Αρβανίτης, Θοδωρής Αρβανίτης, Ελευθέριος Μπέτσης και Ιωάννης Φούκας είναι έτοιμοι να γεμίσουν... γροθιές τους αντιπάλους. Στο ΕΑΚ Μίκρας στην πόλη της Θεσσαλονίκης "χτυπάει" η καρδιά της πυγμαχίας. Ωστόσο, η καρδιά του πυγμαχικού τμήματος της ΑΕΚ "χτυπάει" εδώ και μήνες στη Νέα Φιλαδέλφεια. Από κει αναχώρησαν οι πέντε αθλητές μαζί με το τεχνικό τιμ κ.κ. Πανταζή και Εξακουστό για να υπερασπιστούν την τιμή, την δόξα και να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομα της Ένωσης στο ρινγκ.
Στην κατηγορία των 56 κιλών θα αγωνιστεί ο Γιάννης Φούκας, στα 64 κιλά ο Γιάννης Αρβανίτης, στα 69 ο Ελευθέριος Μπέτσης και ο Χρήστος Μιχαλόπουλος και στα 75 ο Θοδωρής Αρβανίτης. Αρχηγός αποστολής θα είναι ο έφορος Πυγμαχίας Νίκος Κοενάκης.
Από τις 5-8 Οκτωβρίου διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β' κατηγορίας ανδρών (μέχρι 34 αγώνες) και η ΑΕΚ θα είναι εκεί! Θα παλέψει. Θα πολεμήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στόχος οι νίκες και τα μετάλλια.
Το aek.gr βρέθηκε στο χώρο που στεγάζεται το τμήμα της πυγμαχίας της ΑΕΚ και κατέγραψε την προσπάθεια που καταβάλουν οι αθλητές του Δικεφάλου. Εικόνες, βίντεο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών και όχι μόνο στο... πιάτο σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου