Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Φιλικό με πολλές δοκιμές!

Την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν πολύ στο προχθεσινό φιλικό με τον Μίλωνα, είχε χθες ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Κλαρούδας...

Η «Ένωση» συνέχισε τα φιλικά παιχνίδια γνωρίζοντας αυτή την φορά την πρώτη ήττα με 3-1 από την Ερυθραία εκτός έδρας. Παρόλα αυτά το παιχνίδι είχε περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα με τον τεχνικό του «Δικεφάλου» να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και πρόσωπα, συνεχίζοντας να καταστρώνει τα πλάνα του πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο χθεσινό ματς ο τεχνικός της ΑΕΚ επέλεξε να ξεκουράσει τους Κρέτση και Ρουμελιωτάκη που αγωνίστηκαν και στα δυο πρώτα φιλικά παιχνίδια ενώ παράλληλα δεν αγωνίστηκε και ο Φραγκιαδάκης Μενέλαος που δεν μπόρεσε να δώσει το παρών. Παρά την ήττα πάντως η «Ένωση» στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο με τους παίκτες να δείχνουν θετικά στοιχεία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Να σημειωθεί το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου η ΑΕΚ θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Μεταμόρφωσης όπου θα πάρουν ακόμα μέρος Μαλεσίνα και Κολλέγιο.

Τα σετ του αγώνα: 25-19, 20-25, 25-22, 15-13
ΑΕΚ: Καπίρης, Σαμαντάς, Παπαδόπουλος, Σασάτη, Πελτέκης, Αλεξίου, Αναστασίου, Φραγκιαδάκης, Μιχαλόπουλος, Κάπελας (λ), Ρουμελιώτης (λ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου