Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Η παρουσίαση του Γερμανού τεχνικού αλλά και οι εξελίξεις στα διοικητικά είναι τα θέματα που απασχολούν το "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ στον σημερινό Σαββατιάτικο αθλητικό Τύπο...





Η παρουσίαση του Έβαλντ Λίνεν αλλά και οι εξελίξεις στα διοικητικά είναι τα θέματα που απασχολούν το σημερινό "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ του αθλητικού Τύπου. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά.

SPORTDAY

"Φουριόζος" γράφει η εφημερίδα που αναφέρεται στον Λίνεν και τονίζει ότι ξεκίνησε ήδη δουλειά σε πολύ υψηλούς ρυθμούς. Από εκεί και πέρα η Sportday αναφέρει πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά και επικαλείται ατάκα του Ηλία Μπόβαλη στον Τόνι Σαβέφσκι πως οι επενδυτές έρχονται και τα προβλήματα θα λυθούν.

GOAL NEWS

Δηλώσεις του Θωμά Μαύρου φιλοξενεί η εφημερίδα στις οποίες τονίζει πως αναλαμβάνει τις ευθύνες για τα όποια λάθη έγιναν και επισημαίνει πως αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ χρειάζεται μόνο ηρεμία και δουλειά. Από εκεί και πέρα και εδώ βλέπουμε αναφορά στα διοικητικά με το Goal να αναφέρει πως στην ΠΑΕ αναμένουν άμεσα εξελίξεις με τον Βιντιάδη. Τέλος υπάρχει φυσικά "χτύπημα" και για την παρουσίαση Λίνεν και όσα είπε ο Γερμανός τεχνικός.

LIVE SPORT

Η παρουσίαση του Έβαλντ Λίνεν είναι το θέμα που κυριαρχεί στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ της εφημερίδας. Η Live Sport στέκεται στην ατάκα του ότι θέλει να πάει την ΑΕΚ εκεί που της αξίζει αλλά και το ότι μετάνιωσε που πήγε στον Ολυμπιακό.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Μπαίνει ο Βιντιάδης" είναι ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας που μιλάει για ειλημμένη απόφαση του Έλληνα επιχειρηματία να εμπλακεί με την ΠΑΕ ΑΕΚ. "Μόνο αν βγάλει... τέρατα η ταυτοποίηση των στοιχείων από τους ορκωτούς κινδυνεύει η συμφωνία" αναφέρει χαρακτηριστικά η "Ώρα" που τονίζει πως στην ΠΑΕ θεωρούν εντελώς απίθανο το ενδεχόμενο να χαλάσει το deal. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι η ανακοίνωση θα γίνει πριν της 25 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου