Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Ο Αθλητικός Τύπος της Δευτέρας, ασχολείται με τον τρόπο που θα δουλέψει ο Έβαλντ Λίνεν προκειμένου να πετύχει την αγωνιστική αλλαγή της ΑΕΚ, κάνει επίσης αναφορά για την επανένταξη του Κώστα Κατσουράνη στην Ένωση, καθώς επίσης και για τον Βιντιάδη όσον αφορά το ιδιοκτησιακό...


GOAL

Πρώτο θέμα τον Κώστα Κατσουράνη με τη φανέλα της ΑΕΚ και τίτλο "Έλα για... 6 μήνες" έχει η εφημερίδα σήμερα, η οποία στο ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά: "Με δεδομένη την αγωνιστική αδυναμία της Ενωσης (ειδικά στο κέντρο και τον άξονα), την έλλειψη ηγετικής προσωπικότητας στην ομάδα και το ειδικό βάρος του ονόματος, δεν θα μπορούσε να περάσει αδιάφορα. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλυφθούν.

Ο Κατσουράνης δεν πρόκειται να αγωνιστεί τζάμπα στην ΑΕΚ και θα ζητήσει ένα καλό συμβόλαιο που με τις παρούσες συνθήκες είναι απίθανο να δοθεί. Επίσης, δεν είναι ενθουσιασμένος από την έλλειψη ιδιοκτησιακής ηρεμίας που υπάρχει στην ομάδα και κάνει πολλούς να διστάζουν να ασχοληθούν. Βέβαια, όσο κι αν παραμένει σημαντικό όνομα, δεν έχει πολλές επιλογές για να μείνει ενεργός ως το καλοκαίρι εντός συνόρων (ενδεχομένως και εκτός).

Ενστάσεις υπάρχουν και από την πλευρά της ΑΕΚ. Ο έντονος χαρακτήρας και η παρεμβατικότητα του Κατσουράνη δεν συμβάλλουν στη διατήρηση ήρεμου κλίματος. Ο κόσμος στην πλειονότητά του είναι πλέον αρνητικά διακείμενος προς τον παίκτη, καθώς το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό άνοιξε πολλές ρωγμές. Μπορεί αγωνιστικά να βοηθήσει, αλλά να δημιουργήσει περισσότερα ζητήματα εκτός γηπέδου.

Και γι' αυτό ίσως να αποτελεί λύση μεσοβέζικα μια συνεργασία ως το καλοκαίρι και... βλέπουμε. Επί του παρόντος, έχει υπάρξει διερευνητική επαφή από εξωδιοικητικό παράγοντα της ΠΑΕ, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον διεθνή μέσο και του μετέφερε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. Ο Κατσουράνης από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι στην παρούσα φάση η πρώτη του προτεραιότητα είναι να βρει πεδίο συμφωνίας με τον Παναθηναϊκό για την επίσημη λύση της συνεργασίας τους". Επίσης, το Goal τονίζει πως "έως τα μέσα της εβδομάδας περιμένουν στην ΑΕΚ εξελίξεις στο θέμα Βιντιάδη" και "Ο Λίνεν έχει καταλήξει στις πρώτες κινήσεις, προκειμένου να μπει η ομάδα σε διαδικασία ανοικοδόμησης, αρχής γενομένης από την Τούμπα το Σάββατο".

SPORTDAY

Με τα αγωνιστικά ασχολείται κυρίως η SD γράφοντας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ: "Ο Λίνεν δουλεύει σκληρά για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του, μιας και το ερχόμενο Σάββατο αρχίζουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σίγουρες πάσες, έμφαση στις αντεπιθέσεις, γραμμές που δεν θα έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, κι επίθεση όχι μόνο από τα άκρα αλλά και από τον άξονα είναι μερικές από τις πρώτες εντολές του νέου προπονητή.

Για τη Δευτέρα έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, αλλά από αύριο θα μπουν σε ρυθμό προετοιμασίας εν όψει ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί αν οι ενοχλήσεις που έχει ο Γιάγκο στους κοιλιακούς από το φιλικό με το Αιγάλεω είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κι ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να δουλεύει με 23-24 παίκτες, την ώρα που μόνο στις έξι πρώτες αγωνιστικές χρησιμοποιήθηκαν από 23 διαφορετικοί παίκτες. Όσοι «κοπούν» θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας με τη δεύτερη ομάδα". Όσον αφορά την ιστορία Βιντιάδη η εφημερίδα σημειώνει: " Η καθυστέρηση στην κατάληξη της υπόθεσης των επενδυτών έχει προκαλέσει ανησυχία στον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά αυτή δεν συμμερίζονται οι διοικούντες. Όπως λένε, ίσως και μέσα στην εβδομάδα να αρχίσει ο έλεγχος από ορκωτούς λογιστές για την ταυτοποίηση των στοιχείων που έχουν δοθεί σε Κιθ Χάρις και Δημήτρη Βιντιάδη. Η διαδικασία δεν πρόκειται να καθυστερήσει να ολοκληρωθεί και αμέσως μετά αναμένεται η οριστική απόφαση των δύο ενδιαφερόμενων, για την οποία υπάρχει επίσης αισιοδοξία στην ΠΑΕ".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Πάνω στις μεταγραφικές σκέψεις της διοίκησης για τον Γενάρη, ασχολείται στο πρώτο της θέμα σήμερα η ΩΡΑ η οποία γράφει για "Κατσουράνη και γκολτζή", προσθέτοντας: "Η διοίκηση έχει ξεκινήσει ήδη προσπάθεια για να καταπέσει η ποινή και να μπορέσει η ΑΕΚ να κάνει τον Ιανουάριο, παραπάνω από μία μεταγραφή. "Κλειδί" φυσικά για να το πετύχει αυτό θα είναι η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη που θα εγγυάται την άμεση αποπληρωμή των χρεών. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Κατσουράνη, με το που λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟ. Παράλληλα στην ΑΕΚ ρίχνει το βάρος τους στην απόκτηση ενός φορ που θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα στον πολύ κρίσιμο β' γύρο του πρωταθλήματος".

Επιπλέον, η εφημερίδα γράφει πως στην ΑΕΚ περιμένουν από μέρα σε μέρα τους ορκωτούς λογιστές να μπουν στα Σπάτα και λογαριασμό Βιντιάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου