Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Ο αθλητικός Τύπος της Πέμπτης, γράφει για όσα έγιναν χθες στην ΑΕΚ: από τη μία η συνέντευξη του Θωμά και από την άλλη η αναζήτηση προπονητή...


GOAL

Για "πόλεμο" γράφει το Goal, ως πρώτο του θέμα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, με αφορμή τα όσα είπε χθες ο Θωμάς Μαύρος: "Έτοιμος για σύγκρουση ο Μαύρος, αν δεν προχωρήσει του Βιντιάδη. "Ο κόσμος θέλει αλήθεια, αυτοί θέλουν σκοτάδι", δήλωσε ο Θωμάς για την εναντίον του μεθόδευση και χαρακτήρισε τον Δημητρέλο... Τζορτζ Μπεστ των Σπατών". Όσον αφορά το θέμα προπονητή η εφημερίδα σημειώνει: "Πάντιτς και Κόουλμαν σε πρώτο πλάνο. Καταρχήν συμφωνία και με τους δύο, επαφή με Χάβο, σήμερα με Ουζουνίδη, σενάριο για Δερμιτζάκη. Ούτε... βοηθός δεν υπάρχει για το ματς με την Κέρκυρα το Σάββατο".

SPORTDAY

Διαλέγοντας έναν τίτλο παλιά ελληνικής ταινίας η εφημερίδα γράφει πως στην ΑΕΚ γίνεται "Της... κακομοίρας", συμπληρώνοντας: "Ο Μαύρος τα έχωσε στον Δημητρέλο και προανήγγειλε πόλεμο, ο Δημητρέλος απάντησε με σπόντες και... έχασε τη μπάλα όταν παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Κωτσοβός, έπειτα από πιέσεις του Βλάχου". Για το θέμα προπονητή η SD γράφει: "Χθες, ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε επαφές με μάνατζερ για τους Κοουλμαν, Λίνεν και Μιλένκο Πάντιτς, με αυτή του Σέρβου να έχει περισσότερα θετικά στοιχεία έναντι των άλλων σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ομάδας. Η λύση του Λίνεν έχει περάσει σε δεύτερο πλάνο.

Στα υπόψη υπάρχει και η επιλογή του Κρις Κόουλμαν ο οποίος θέλει να αναλάβει την ομάδα αλλά από τις 16 του μήνα και μετά καθώς πρέπει να δώσει πρώτα δύο παιχνίδια με την εθνική Ουαλίας.

Από Ελλάδα, ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση με τον Μάκη Χάβο, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας, με τον Έλληνα προπονητή να θεωρείται πιο προσιτή επιλογή έναντι των άλλων. Σήμερα ο κ. Δημητρέλος αναμένεται έχει συνομιλία με τον Μαρίνο Ουζουνίδη τον άλλο υποψήφιο προπονητή από την Ελλάδα που φέρεται να απασχολεί".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για έναν ντόμπρο Θωμά Μάυρο κάνει λόγο η εφημερίδα, μετά τα όσα είπε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, διαλέγοντας να τονίσει την ατάκα του Θωμά: "Μόνη λύση ο Βιντιάδης". Η ΩΡΑ σημειώνει χαρακτηριστικά: "Με μαγκιά και ντομπροσύνη, παραδέχθηκε ότι δεν έχει λύση για το οικονομικό πρόβλημα, το οποίο χαρακτήρισε "Κινγκ Κονγκ", ξεκαθαρίζοντας: "Πρώτα ο Βιντιάδης. Μακάρι να μπει, να βάλει τα λεφτά του και να φύγει το οικονομικό κτήνος", ενώ όταν ρωτήθηκε για το πιστεύει ότι μπορεί να είναι παιχνίδι η υπόθεση Βιντιάδη, απάντησε: "Δεν νομίζω. Τον είδα σοβαρό. Μου είπε ότι είναι πιθανό να πάρουν την ΑΕΚ". Ο Μαύρος κατέθεσε τα απολύτως δικαιολογημένα παράπονά του για το "άδειασμα" στην υπόθεση Βλάχου, παραδέχθηκε το λάθος του με την επιλογή του Τσιάρτα καθώς και ότι δέχτηκε να γινει πρόεδρος χωρίς δικό του Δ.Σ., διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο ότι ο Παππάς του πρότεινε ως λύση για την ΑΕΚ τον υποβιβασμό και απέφυγε να πετάξει λάσπη στον ανεμιστήρα με αβάσιμες κατηγορίες".

Σχετικά με το θέμα προπονητή, η εφημερίδα τονίζει ότι είναι προχωρημένο με Πάντιτς και Κόουλμαν, αλλά "ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν βιάζεται πλέον για οριστική απόφαση κι εξετάζει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις. Συνάντηση με Χάβο χθες βράδυ, σήμερα επαφή με Ουζουνίδη. Μίλησαν ξανά με Λίνεν που άφησε... παράθυρο, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου