Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Για νέες επιτυχίες τα σπαθιά της ΑΕΚ...

Σε μια ακόμη δυνατή διοργάνωση ετοιμάζονται να λάβουν μέρος οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΕΚ, θέλοντας να συνεχίσουν τις πολύ καλές εμφανίσεις. Μετά την εξαιρετική παρουσία στο διεθνές σιρκουί στην Ουγγαρία, οι «κιτρινόμαυροι» θα πάρουν μέρος αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» θα αναμένεται να έχει δυναμική εκπροσώπηση καθώς 21 αθλητές της θα κατεβούν στην διοργάνωση με στόχο να διεκδικήσουν πολλές νέες επιτυχίες αλλά και μετάλλια.

Όσον αφορά το πρόγραμμα το Σάββατο στις 9:30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες των αγοριών και στις 13:30 αγωνίζονται τα κορίτσια. Συγκεκριμένα για την ΑΕΚ θα συμμετάσχουν οι παρακάτω αθλητές: Αγγελή Μαρία, Βλάχου Νικολίνα, Γκιώνη Ασημίνα, Γκιώνη Γεωργία, Γκουντούρα Θεοδώρα, Ζαφείρη Γεωργία, Ζαφείρης Βασίλης, Καλομοίρης Βαγγέλης, Κριζέτινγκ Λάουρα, Μαργαρίτης Χάρης, Μπένου Κλαίρη, Μπέσιος Νέστορας, Μποχάντι Νάντια, Ντάβολι Ρομπέρτο, Οσούντε Όουεν, Ποτού Ευρυδίκη, Σακελλαρίου Αριάννα, Φραγκοζίδη Μαρία, Φράγκος Κώστας, Φώτος Μάριος, Χουρί Στοργή. Όλο αυτό το διάστημα οι αθλητές και οι αθλήτριες της ΑΕΚ δούλεψαν πολύ στις προπονήσεις και είναι έτοιμοι για να ανεβούν σε μια ακόμη διοργάνωση στο βάθρο.

Να σημειωθεί πως στις αρχές Νοεμβρίου, η «Ένωση» θα ταξιδέψει στη Σόφια για να πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που διεξάγεται στη Βουλγαρία. Το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια και θέλει να συνεχίσει την ανοδική πορεία της, αποκτώντας πλέον και πολύτιμες παραστάσεις από μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Η παρουσία μας στο σιρκουί στην Ουγγαρία ήταν πολύ θετική. Τα κορίτσια έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και έδειξαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Κατάφεραν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες και ομάδες από όλο τον κόσμο. Πλέον κοιτάμε το Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών και στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Βουλγαρία. Είναι σημαντικό η ΑΕΚ να έχει συμμετοχή και εκπροσώπηση σε τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς αποκτούν μεγαλύτερες εμπειρίες οι αθλητές μας», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο του προπονητή της «Ένωσης», Θανάση Δελενίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου