Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Ο αθλητικός Τύπος της Τετάρτης, γράφει για το "θρίλερ" με τον προπονητή στην ΑΕΚ και τις συνεχείς πολύωρες διαπραγματεύσεις Δημητρέλου με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βαγγέλη Βλάχου...



GOAL

Η ΑΕΚ είναι πρώτο θέμα (και) σήμερα στην εφημερίδα, έχοντας ως αφορμή το θέμα προπονητή: "Σσσσσ, αποφασίζει το ΔΣ!", έχει κεντρικό τίτλο το Goal και εξηγεί:"Η ΑΕΚ συνεχίζει να το παλεύει για τον Κονσεϊσάο (παζαρεύει ακόμα με την Ολανένσε) και ακολουθούν κατά σειρά προτίμησης: Λίνεν, Αναστασίου, Σουμ, Χάβος και new entry ο Ιταλός Γκαλντεζίρι. Σήμερα το πρωί το καθοριστικό Δ.Σ. της ΠΑΕ για την εξεύρεση λύσης στο θέμα του προπονητή. Μειώθηκαν οι πιθανότητες για Κονσεϊσάο, καθώς η Ολανένσε αξιώνει 200.000 ευρώ μετρητά. Πλέον μόνο ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Τέλος ο Πάντιτς, λόγω οικονομικών απαιτήσεων".
Πιο αναλυτικά η εφημερίδα τονίζει: "...Εάν το πρωί δεν έχουν υπάρξει νέα δεδομένα για τον Κονσεϊσάο, τότε στην Ενωση θα στραφούν στις εναλλακτικές τους επιλογές. Ο Εβαλντ Λίνεν φαντάζει αυτή τη στιγμή ως βασική επιλογή. Βέβαια, προκαλεί απορίες γιατί η ΑΕΚ δεν πήγε εξαρχής στον Γερμανό και αναζήτησε λύσεις όπου μπορούσε να φανταστεί κάποιος. Ο Λίνεν έχει δει αγώνες της ΑΕΚ, έχει εικόνα της ομάδας, αλλά αν δεν υπάρξει συγκεκριμένη και σοβαρή προσέγγιση, δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

Εσχάτως επανήλθε η σκέψη για Ελληνα τεχνικό στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου. Ο «ολλανδοτραφείς» τεχνικός θεωρείται εξελίξιμος και πολύ ικανός. Αυτό αρέσει στην ΑΕΚ, που εντός των συνόρων διαβλέπει ακόμα την επιλογή του Μάκη Χάβου. Ως έσχατη περίπτωση καταπώς φαίνεται, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τι θα συμβεί σε συνθήκες πανικού (εάν υπάρξουν διαδοχικά «όχι»).

Μετά τον Αναστασίου και πριν από τον Χάβο φέρεται πως βρίσκεται ο Γιτζάκ Σουμ. Γνώστης της πραγματικότητας, με αμφιβολίες στη διοίκηση για τις σχέσεις του στα αποδυτήρια και της αποδοχής του από τον κόσμο της ΑΕΚ (ανάλογη αμφισβήτηση δέχθηκε και στον Παναθηναϊκό, αλλά κέρδισε το νταμπλ). Ο Σουμ δείχνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚ και συγκεντρώνει πιθανότητες.

Εσχάτως προέκυψε και ο Ιταλός Τζουζέπε Γκαλντερίζι. Αγνωστος μεταξύ αγνώστων, αλλά με θράσος και επιμονή που δεν τους άφησε αδιάφορους. Είναι οικονομική επιλογή -η πιο φτηνή από κάθε άλλη- αλλά υπάρχουν ενδοιασμοί. Πάντως, βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ, που σήμερα θα... γεννήσει τον επόμενο τεχνικό της ομάδας. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ".

SPORTDAY

Για προβάδισμα του Λίνεν κάνει λόγο η εφημερίδα, έναντι των Σουμ, Χάβου και Αναστασίου, τονίζοντας στο ρεπορτάζ της: "Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας βρίσκεται ο Γερμανός προπονητής, τον οποίο ο πρόεδρος της ΠΑΕ επέλεξε χθες να αφήσει τελευταίο χρονικά το ραντεβού με τον εκπρόσωπό του. οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησαν μέχρι μετά τα μεσάνυχτα και στην κουβέντα συμμετείχε τηλεφωνικά και ο 59χρονος τεχνικός. Η περίπτωση του Λίνεν είχε απασχολήσει τους «κιτρινόμαυρους» το προηγούμενο διάστημα, όμως οι υψηλές (αρχικά) απαιτήσεις του για τα δεδομένα του συλλόγου και αργότερα το ενδιαφέρον για τον Κονσεϊσάο τον έκαναν εναλλακτική λύση.

Χθες η ΑΕΚ με την πλευρά του Γερμανού έκαναν κουβέντα για συμβόλαιο κοντά στις 100.000 ευρώ μέχρι το τέλος της σεζόν, συν κάποια μπόνους. Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσε και το θέμα των συνεργατών του Λίνεν, ο οποίος θέλει για βοηθό του τον Γιώτη Σταματόπουλο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί και στον Πανιώνιο.

Από την πλευρά του, ο Λίνεν θεωρεί ότι η ομάδα έχει δυνατότητες να σώσει την παρτίδα. Έχει παρακολουθήσει - μέσω dvd - αγώνες της ΑΕΚ και θεωρεί ότι το υλικό είναι καλό και εκφράζει την πίστη ότι αν αναλάβει τα ηνία θα τα καταφέρει.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε συνάντηση και με τον Γιτζάκ Σουμ, που είχε προταθεί προ ημερών. Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ και περιμένει την απόφαση της Ενωσης. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάκη Χάβο, τον οποίο από την ΑΕΚ επιχείρησαν να κρατήσουν ζεστό μέχρι την τελευταία στιγμή.

Επαφή υπήρξε, όμως, και με τον Γιάννη Αναστασίου, αφού ο κ. Δημητρέλος εκτιμάει την εμπειρία που έχει από το εξωτερικό (ειδικά τον Αγιαξ) μπορεί να φανεί χρήσιμη στον «Δικέφαλο». Ο παλαίμαχος επιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ του έχει καταστήσει σαφές (τουλάχιστον μέχρι χθες το απόγευμα) ότι οι προτεραιότητες ήταν άλλες (Λίνεν, Σουμ)".

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Το όνομα του Λίνεν προβάλει και η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ: "Και τώρα... Λίνεν", τονίζει για να υπογραμμίσει: "Συνάντηση χθες βράδυ με τον μάνατζερ του Γερμανού τεχνικού που είναι η πρώτη επιλογή αν κλείσει οριστικά σήμερα το πρωί αρνητικά του Πορτογάλου. Ο Δημητρέλος μίλησε με Αναστασίου, Σουμ, τον Ιταλό Γκαντερίζι, κρατάει ανοιχτό του Χάβου κι ανάλογα με την οριστική εξέλιξη με Κονσεϊσάο - Λίνεν σε έκτακτο Δ.Σ. μέχρι το μεσημέρι αποφασίζουν ποιον θα πάρουν".
Στα διοικητικά η εφημερίδα γράφει πως είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ο Βιντιάδης ζήτησε και πήρε (την προηγούμενη εβδομάδα) το καταστατικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου