Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Θα βρεθεί άκρη;

Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις των μετόχων που σήμερα παρέλαβαν τα οικονομικά στοιχεία από τον ορκωτό λογιστή. Πιέζει ο Ντέμης για άμεση λύση στο πρόβλημα, τα λένε πάλι το Σαββατοκύριακο...


Όπως και η πρώτη, έτσι και η δεύτερη συνάντηση των μετόχων της ομάδας του 2004 πραγματοποιήθηκε σήμερα κάτω από άκρα μυστικότητα. Οι Ντέμης Νικολαΐδης, Πέτρος Παππάς, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης συναντήθηκαν παρουσία του ορκωτού λογιστή και… παρέα με όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ ΑΕΚ από το 2004. Μελέτησαν τα νούμερα του ορκωτού λογιστή, συζήτησαν αρκετά για όλα αυτά και ανανέωσαν το… ραντεβού τους για το Σαββατοκύριακο οπότε και θα τα πουν ξανά με διάθεση οριστικών αποφάσεων πια. Στόχος τους είναι από Δευτέρα να υπάρχει οριστικό αποτέλεσμα στο θέμα της εξόφλησης των χρεών έτσι ώστε να πάρει «ανάσα» η ΑΕΚ.
Ο Ντέμης έδειξε και σήμερα με την στάση του και τα λεγόμενα του ότι πιέζει πολύ για να βρεθεί άμεση λύση στο θέμα της χρηματοδότησης για να προλάβει η ΑΕΚ την… καταστροφή. Μέχρι τον Μάρτιο πρέπει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να βρει 6,5 εκατ.ευρώ για να καταφέρει να πείσει την ΟΥΕΦΑ να πάρει αδειοδότηση για να παίξει στην Ευρώπη την νέα σεζόν (σε διαφορετική περίπτωση την περιμένει «καμπάνα»).
Η μέχρι στιγμής διάθεση των μετόχων είναι να πληρώσουν τις οικονομικές «ζημιές» των χρήσεων τπυς, ενώ συζήτησαν και το θέμα της Morgan Stanley τονίζοντας ότι πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό για να σβήσει το χρέος των 5 εκατ.ευρώ που δεσμεύει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ. Πάντως, για όλα αυτά και για να παρθουν αποφάσεις πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη όλων των μετόχων. Ο Νίκος Νοτιάς ενημερώθηκε για όλα, ενώ πρέπει το ίδιο να γίνει και με τους Θανόπουλο, Γκούμα και Χατζηιωάννου.
Ωστόσο, δείχνει αποφασισμένο ότι θα μπουν χρήματα τόσο για τα χρέη της ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και για το δάνειο της Morgan Stanley. Ετσι, ώστε να μπορεί η εταιρία να σταθεί στα πόδια της και να ψάξει την καλύτερη δυνατή λύση στην επόμενη μέρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου