Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Tρελαμένοι για το διπλό οι μάγκες!


Πανέτοιμοι για την νίκη μέσα στην Μίκρα είναι οι αστέρες του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ. Παρά την κατάφωρη αδικία που συνέβη εις βάρος της ομάδας, είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο και να αποδείξουν ποιος αποτελεί, όπως και να χουν τα πράγματα, το αφεντικό στο χώρο του χάντμπολ.
Ο Παπαδόπουλος και ο Κόντης όπως όλα δείχνουν θα σφίξουν τα δόντια και θα αγωνιστούν, καθώς είναι τόσο μεγάλη η αγάπη τους για την ΑΕΚ, που δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι απών.
Στον πάοκ ετοιμάζουν κλίμα τρομοκρατίας στο γήπεδο, αυτό όμως δεν φοβίζει επουδενί τους κιτρινόμαυρους, καθώς διαθέτουν την καρδιά του πρωταθλητή και είναι αποφασισμένοι να το αποδείξουν μέσα στο γήπεδο.
Μπορεί να λείπει ο εμβληματικός αρχηγός μας, αλλά ο δαιμόνιος Γιάννης Αρβανίτης έχει καταστρώσει έτσι τα πλάνα του, ώστε να καλυφθεί όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό του. Όπως και το μεγάλο κενό του Γιώργου Βακάλη, το οποίο θα φροντίσουν τα υπόλοιπα παιδιά να μην φαίνεται μέσα στο γήπεδο...
Από κει και πέρα είναι δεδομένο, ότι εκτός από τα καφριλίκια της εξέδρας και τον αντιαθλητικό τρόπο παιξίματος των παικτών του πάοκ, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε για μια ακόμη φορά μια εχθρική διαιτησία, η οποία έχει δείξει τις προθέσεις της σε όλα τα δύσκολα φετινά παιχνίδια της ΑΕΚ.
Παρ'όλα αυτά αδέρφια, η ΑΕΚ είναι τόσο μεγάλη ομάδα, που θα τους πάρει παραμάζωμα όλους και θα φέρει ξανά το πρωτάθλημα στα Νέα Φιλαδέλφεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου