Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Ως μία πρόκληση...

Ως μία πρόκληση χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπανικολάου, την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ...

Ο Δημήτρης Παπανικολάου πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ΑΕΚ. Ο νεαρός τεχνικός μιλώντας στο «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» και τον συνάδελφο Παύλο Σφενδυλάκη τόνισε:
«Μπορεί να είναι βαρύ το φορτίο αλλά τίποτε δεν είναι αδύνατο. Είμαι στην ΑΕΚ και στόχος μας είναι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ωστόσο, όπως τόνισα και στους παίκτες, δεν πρέπει να βάζουμε μακρινούς στόχους γιατί τότε θα αποτύχουμε στους κοντινούς. Επομένως, θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παλεύουμε για την νίκη και αν όλα πάνε καλά, τότε εδώ θα είμαστε να μιλήσουμε και για την άνοδο. Πρώτα όμως, θα πρέπει να δουλέψουμε σωστά».
Για το πρωτάθλημα της Α2: «Το παρακολουθώ και βλέπω πως είναι εξαιρετικά δύσκολο. Γι' αυτό είπα και νωρίτερα πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Το καλό είναι πως έχουμε εξαιρετικούς παίκτες οι οποίοι είναι έμπειροι και ξέρουν να διαχειριστούν την κάθε δυσκολία».
Και μιας και ανέφερε τους παίκτες του, στην ΑΕΚ θα βρει τους παλιούς συμπαίκτες του, Αντώνη Μάντζαρη (Περιστέρι), Φώτη Βασιλόπουλο (ΑΕΚ) και Δημήτρη Δέσπο (Εθνική Εφήβων το 1995) με τους οποίους δύσκολα θα φανταζόταν πως θα τους έδινε οδηγίες: «Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν το πολυσκεφτόμουν. Χαίρομαι όμως που τους βρίσκω στην ΑΕΚ, ξέρω πως εκτός του ότι είναι καλοί παίκτες, είναι εξαιρετικά παιδιά και όλοι μαζί θα βοηθηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου