Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οικονόμου: Να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ πανηγύρισε την 12η σερί νίκη στο πρωτάθλημα και ξεκίνησε εντυπωσιακά την δεύτερη φάση, που θα κρίνει και την υπόθεση τίτλος.



Η ΑΕΚ συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Μέχρι το επόμενο εγχώριο παιχνίδι μεσολαβεί η μεγάλη πρόκληση στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην πανίσχυρη Γαλατασαράι. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Αποστόλης Οικονόμου είδε τα στοιχεία που ήθελε από τις αθλήτριες του στον αγώνα με το Μαρκόπουλο και μιλώντας στην «Ώρα των Σπορ» σχολίασε το συγκεκριμένο ματς αλλά και αυτό που ακολουθεί την προσεχή Τετάρτη. Αρχικά αναφερόμενος στην εικόνα της αναμέτρησης με το Μαρκόπουλο επισήμανε «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Αυτό που είπαμε με τα κορίτσια, είναι να μπούμε δυνατά και να τελειώσουμε γρήγορα το παιχνίδι. Έκαναν αυτό που τους ζήτησα. Παρουσιάστηκαν σοβαρές και συγκεντρωμένες. Ξέραμε τις αδυναμίες του Μαρκόπουλου και ποντάραμε πάνω σε αυτές. Ήθελα να κάνουμε μια γρήγορη νίκη χωρίς να αφήσουμε περιθώριο στον αντίπαλο να μας αμφισβητήσει».


Όσον αφορά τον αγώνα με την Γαλατασαράι, όπως ανέφερε η ΑΕΚ θα πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της καθώς πρώτη φορά αγωνίζεται σε ρόλο αουτσάιντερ: «Θα παίξουμε με αθλήτριες που είναι υψηλού επιπέδου. Θα είναι από τα πρώτα παιχνίδια που η ΑΕΚ μπαίνει ως αουτσάιντερ. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να φανούμε ανταγωνιστικοί και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα». Να σημειωθεί πως ο κ. Οικονόμου έχει ξεκινήσει ήδη βιντεοθεραπεία, μελετώντας το βιογραφικό της κάθε αθλήτριας, τον τρόπο παιχνιδιού της και πως θα πρέπει να παίξει η ΑΕΚ για να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί. Η ομάδα αναχωρεί την Τρίτη το πρωί για την Κωνσταντινούπολη και αμέσως μετά θα επισκεφτεί το Πατριαρχείο το οποίο έχει ήδη ενημερωθεί για την παρουσία της ΑΕΚ εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου