Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Τις κρίσιμες ώρες για την παραμονή του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ αναλύει ο αθλητικός Τύπος, που αναφέρει φυσικά την προσπάθεια για το "θεμέλιο 21" και την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη...

GOAL

Τον Λεονάρντο και την παραμονή του στην ΑΕΚ έχει ως κεντρικό θέμα στο ρεπορτάζ της Ένωσης σήμερα η εφημερίδα: "Άμεση ρελάνς της ΑΕΚ στην υπόθεση Λεονάρντο, λίγο πριν ο Βραζιλιάνος ανοίξει την πόρτα του Ολυμπιακού τον έπεισαν να αποσύρει την προσφυγή του και κατά πάσα πιθανότητα θα μείνει στην Ένωση". Στο σχετικό της ρεπορτάζ η εφημερίδα γράφει: "Ο Σταύρος Αδαμίδης, εν προκειμένω, σε μία προσπάθεια να κρατήσει τον Λεονάρντο στην Ενωση για να μην εξελιχθεί σε νέο Τζιμπούρ φέρεται να είπε στον ατζέντη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ότι κινδυνεύει ακόμη και η σωματική του ακεραιότητα, αν χαθεί ο παίκτης για τους «κιτρινόμαυρους». Φοβόταν, βλέπετε, τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο.

Το προεδριλίκι -ειδικά σε μία ομάδα του βεληνεκούς της ΑΕΚ- εξασφαλίζει αναγνωρισιμότητα και λεζάντες, αλλά από την άλλη ελλοχεύει και ο κίνδυνος της «στοχοποίησης» από εξοργισμένους οπαδούς. Φοβωόταν βλέπετε τις ακραίες αντιδράσεις, αν χρεωνόταν την απώλεια του Λεονάρντο. Οι ακραίες αντιδράσεις των οπαδών δεν είναι πρωτόγνωρες στον χώρο του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτή η κινδυνολογία να ήταν και κομμάτι τακτικής του Σταύρου Αδαμίδη για να πετύχει τον στόχο του. Δεν τον έπαιρνε άλλωστε, για τσαμπουκά, αφού η ΠΑΕ χρωστάει στον παίκτη".
Σχετικά με το θέμα Μανωλά το GOAL γράφει: "Τη στιγμή που η πλευρά του παίκτη ισχυρίζεται πως δεν έχει πρόταση από την Έβερτον από την ΠΑΕ διαρρέουν ακόμα και τα ποσά της προσφοράς των Άγγλων! Η διοίκηση "καίγεται" να τον δώσει εδώ και τώρα, ενώ "κλωτσάει" ο παίκτης".

 
SPORTDAY
Το θέμα Μανωλά κυριαρχεί στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ στη σημερινή SportDay τονίζοντας ότι γίνεται "τζόγος" για τον αμυντικό της ΑΕΚ: "Το τριετές συμβόλαιο που προσφέρει η Έβερτον στον Μανωλά με τη συγκατάθεση της Ένωσης", γράφει η εφημερίδα και στο ρεπορτάζ της αναφέρει: "άνθρωποι της Έβερτον ενημέρωσαν την Ένωση για την πρόταση που θα γίνει για την παραχώρηση του Μανωλά. Αυτή περιλαμβάνει 500.000 ευρώ συν άλλα 300.000 ευρώ βάσει των συμμετοχών που θα κάνει ο παίκτης.
Για τον ποδοσφαιριστή, τώρα, οι πληροφορίες που υπάρχουν φέρνουν τα «ζαχαρωτά» να προσφέρουν συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με απολαβές 400.000 για τα δύο πρώτα χρόνια και αυξημένες κατά 200.000 ευρώ το τελευταίο έτος. Σε αυτά θα πρέπει να συμπεριληφθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό ως μπόνους υπογραφής.
Σχετικά με την ΑΕΚ η πρόταση, που φέρεται έτοιμη να καταθέσει η Έβερτον είναι άκρως ικανοποιητική για τον παίκτη. Καθώς η αγγλική ομάδα μπαίνει στη διαδικασία να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του Έλληνα διεθνούς αμυντικού προκειμένου να τον προσθέσει από τώρα στο ρόστερ της. Κάτι που φυσικά είναι καλό καθώς από την πρώτη του χρόνου ο παίκτης μπορεί να φύγει από την ομάδα, στο τέλος της σεζόν, χωρίς αυτή να πάρει κάτι.
Το μεγάλο ζήτημα όμως για τον παίκτη είναι ότι η πρόταση αυτή και τα όσα γίνονται γνωστά θα κατατεθούν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει ούτε ένα επίσημο έγγραφο από την Έβερτον. Μέχρι τότε, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δηλώνει προβληματισμένη και πως θα περιμένει να φτάσει πρόταση κι επίσημα".
ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
Για προσπάθεια μέσω... Μπάγεβιτς, προκειμένου να έρθει ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Κυριακή στα Σπάτα και στη συνάντηση "Θεμέλιο 21" προβάλλει η εφημερίδα: "Τεράστιες πιέσεις από την ΠΑΕ στον Μπάγεβιτς για να δώσει το "παρών" στη συνάντηση της Κυριακής, με την ελπίδα ότι έτσι θα πειστεί και ο αδερφικός του φίλος. Δεν το αποκλείει αλλά είναι υπό σκέψη ο Σερβοέλληνας που ξέρει καλά ότι δεν είναι απλή υπόθεση η παρουσία του εκεί". Επιπλέον η ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ γράφει πως ο Πέτρος Παππάς παρά τις χθεσινές φήμες δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα δώσει το "παρών". Αναφορά φυσικά γίνεται και στα αγωνιστικά, με τις παραμονές Λεονάρντο, Καράμπελα να δεσπόζουν, αλλά να υπάρχει εκτενή αναφορά στα θέματα των Μαναωλά και Κάλα: "Η Έβερτον έκανε χθες κρούση στην ΑΕΚ για τον Κώστα, αλλά ο παίκτης δεν μπαίνει σε συζητήσεις αν δεν υπάρξει επίσημη πρόταση. Αν μείνει ο Έλληνας στόπερ θα φύγει ο Κάλα που ζητάει... ευγενικά να του επιτραπεί να επιστρέψει στην πατρίδα του".
ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ
Με την παραμονή του Λεονάρντο ασχολείται η εφημερίδα και προκειμένου να... πικάρει τον Ολυμπιακό που φερόταν να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο έχει τίτλο: "Λεονάρντο, Ε; ΝΑ!!!" Επί του θέματος τονίζεται ακόμα: "Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε και κράτησε δικό της τον Λεονάρντο που πρέπει τώρα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να αποδείξει ότι άξιζε τον ντόρο που έγινε γύρω του. Πήρε τις εγγυήσεις ο "Λεό" από τη διοίκηση και σήμερα θα αποσύρει την προσφυγή. Μέγα κάζο Ολυμπιακού. Ακόμα τον περιμένουν στο λιμάνι ο Βαγγέλας και ο Σάββας". Σχετικά με τη συνάντηση "Θεμέλιο 21" η εφημερίδα τονίζει: "Πάει Σπάτα και ο Παππάς. Μετά τον Νίκο Νοτιά και ο Πέτρος Παππάς απάντησε θετικά αν και όχι επίσημα στην πρόσκληση για την κρίσιμη συνάντηση για την ΑΕΚ την Κυριακή. Θα πάει και ο Λάκης Νικολάου, ενώ όλοι περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του Πόλυ Χατζηϊωάννου και του Ντέμη. Αύριο μάλλον η τοποθέτηση "Τίγρη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου