Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Η καθοριστική, για το μέλλον της Ένωσης, συνάντηση, που θ΄αρχίσει, σε λίγη ώρα, στα Σπάτα, κυριαρχεί, όπως είναι λογικό, στη θεματολογία του αθλητικού Τύπου...

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην πρωτοβουλία του Πέτρου Παππά, για ν' αποφευχθεί η πτώχευση στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και στη διάθεση του Νίκου Νοτιά να στηρίξει τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ δεν λείπει, από τις πρώτες σελίδες των εφημερίδων, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε δεύτερη μοίρα, το ματς με τον ΠΑΟΚ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
"Θα πάρω τηλέφωνο τον τίγρη", είναι η ατάκα του Πέτρου Παππά, στο πρώτο θέμα της εφημερίδας, που αφιερώνει 4 σελίδες στη συνάντησά του με τους δημοσιογράφους, προτρέποντας παράλληλα όλους όσοι θα λάβουν τις αποφάσεις να "δώσουν ζωή στην ΑΕΚ".
Στο γκάλοπ της εφημερίδας το 87% των αναγνωστών, τάσσεται υπέρ της λύσης Μελισσανίδη.
"Ο κόσμος θα το πάρει", είναι το σχόλιο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και "φουλ για τίτλο οι κορίτσαροι", για το γυναικείο βόλεϊ και την προέλαση της ΑΕΚ.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ
"Ναι στον Τίγρη", λέει ο Πέτρος Παππάς στους δημοσιογράφους, επιβεβαιώνοντας ότι ήταν υπέρ της εμπλοκής του Μελισσανίδη, από το καλοκαίρι του 2008.
"Βρείτε λύση για την ΑΕΚ, είναι η απαίτηση των απανταχού Ενωσιτών, για τη συνάντηση στα Σπάτα" και "εκδίκηση για τη σφαγή της Τούμπας", η προαναγγελία, του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Καυστικό είναι το σχόλιο για την ήττα της ομάδας μπάσκετ στην Τρίπολή: "Νίκο κοίτα τι έκανες", για τη σύγκρουση Γεωργατζόγλου-Λιόγα, που οδήγησε στην αλλαγή προπονητή και σε χαμένα ματς.

SPORTDAY
"Είμαι εδώ", η εξομολόγηση-έκπληξη του Πέτρου Παππά και η πρόθεσή του να συνδράμει οικονομικά, για ν' αποφευχθεί η διάλυση, σχολιάζει η εφημερίδα. "Θα στηρίξω", το μήνυμα του Νίκου Νοτιά, που δεν προλαβαίνει να παραστεί στη σημερινή συνάντηση.

GOAL NEWS
"Ναι μεν, αλλά...", σχολιάζει η εφημερίδα, σημειώνοντας ότι: "Ο Πέτρος Παππάς συμφώνησε με την πρόταση Ντέμη, χωρίς να δεσμευτεί για το τι θα πράξει ο ίδιος". Η δέσμευση Νοτιά να στηρίξει τις αποφάσεις, οι απόντες από τη συνάντηση των Σπάτων και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου