Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Ήττα με ψηλά το κεφάλι!


Η ΑΕΚ πάλεψε στο κλειστό της Μίκρας κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο πόλεμος της ΟΧΕ πέρασε, αφού η Πρωταθλήτρια Ελλάδος γνώρισε την ήττα με 30-29 από τον ΠΑΟΚ.


Οι μεθοδευμένες τιμωρίες των Μπακαούκα και Βακάλη αποδεκάτισαν την ομάδα, που παρατάχθηκε χωρίς τα δύο μεγάλα της όπλα. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ, πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή, χάνοντας με μόλις ένα γκολ διαφορά.


Ο αγώνας




Α' Ημίχρονο
Η ΑΕΚ μπήκε στο παιχνίδι φανερά επηρεασμένη από τις δύο της απουσίες. Παρά τα δύο γρήγορα γκολ του Τσαούση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επανέλθει και να αποκτήσει προβάδισμα με 6-3. Τα γκολ των Μαξίμοβιτς και Παπαδόπουλου επανέφεραν την Ένωση στον αγώνα, όμως για λίγο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν όχι μόνο να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους, αλλά και να σκοράρουν. Το 15-6 δείχνει την εικόνα του Α' Ημιχρόνου. Παρά το γεγονός αυτό, η ΑΕΚ κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά και να τη ρίξει στους 6 πόντους, 17-11 που ήταν και το σκορ Ημιχρόνου.


Β' Ημίχρονο
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε περίπου όπως και το πρώτο. Στα πρώτα λεπτά, ο ΠΑΟΚ διατήρησε τη διαφορά του, γράφοντας το 20-15. Κάπου εκεί, ξεκίνησε η αντεπίθεση των Πρωταθλητών. Με συνεχόμενα γκολ των Μαξίμοβιτς, Τσαούση, Γεωργιάδη και Παπαδόπουλου, επανήλθε στο παιχνίδι με 21-20. Οι λίγες λύσεις της ΑΕΚ, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να μην δεχθούν ισοφάριση και να φτάσουν στο 26-23. Οι παίκτες της ΑΕΚ όμως δεν τα παράτησαν και πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις για την ανατροπή. Η διαφορά έφτασε στον πόντο (30-29) 2 λεπτά πριν το τέλος. Η μεγάλη προσπάθεια ωστόσο, δεν απέφερε τελικά καρπούς, αφού αυτό ήταν και το τελικό σκορ.


Η ΑΕΚ έφυγε από τη Μίκρα με ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ χάνοντας με μόλις ένα γκολ.



Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν έπαιζαν οι Μπακαούκας και Βακάλης...



ΠΑΟΚ: Γουργούμης Κνέζεβιτς, Τσακίρης 4, Πίτσιος 1, Ιωαννίδης 1, Ανγκελόφσκι 3, Παλάσκας 5, Τάτσης, Σεβαστίδης 3, Αποστολίδης Π., Πετρίδης 7, Αποστολίδης Β., Κοκώνης 3, Κεσίδης 3


ΑΕΚ: Καφάτος, Αϊβαζίδης, Γεωργιάδης 1, Γιαννόπουλος 3, Κοκολοδημητράκης 3, Κουλούρης, Σύγγαρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 4, Τούτσης 3, Ζάχαρης, Παπαδόπουλος 5, Μαξίμοβιτς 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου