Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση ORIGINAL 21 SEPOLIA-COLONOS CLUB SINCE 1991...


Τελικά μήπως υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της ΑΕΚΑΡΑΣ μας παντού;


Στο ποδόσφαιρο, οι διαιτητικές αδικίες που στοίχισαν βαθμούς και πρόκριση δεν είναι μια και δυο και είναι η μια πιο εξόφθαλμη από την άλλη δε κίτρινες σε παίχτες μας, λες και γινεται διαγωνισμος ποιος θα δώσει τις περισσότερες .


Στο μπάσκετ τα "λάθη" των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία των αγώνων, είναι όλα εναντίον μας... Στο χάντμπολ, τι να πούμε; Πριν τα ματς που θα κρίνουν πρωτάθλημα και κύπελλο, βάζουν να μας σφυρίξει τύπος που στο facebook, γραφεί ο οσφπ πάνω από όλα και γραφεί την Κωνσταντινούπολη instabul... (να μην αναφέρουμε την τιμωρία που μας επέβαλαν για "επεισόδια" που έγιναν 11 αγωνιστικές πριν!!!).
Στο βόλεϊ γυναικών, θέλησαν να παίξουμε χωρίς κόσμο με τον οσφπ, για επεισόδια που δεν έγιναν ποτέ. Στο βόλεϊ ανδρών πέρυσι τις τελευταίες αγωνιστικές έγινε το πανηγύρι της αρκούδας (οι ομάδες που συναγωνίζονταν εμάς για την παραμονή, έκαναν τη μια μετά την άλλη τις εκτός έδρας νίκες επί των πρωτοπορών, με αποκορύφωμα την τελευταία αγωνιστική, που δεν κατέβηκε ομάδα, ώστε να πάρει τους βαθμούς η ομάδα που... έπρεπε να μείνει στην Α2...

Ότι και να κάνετε, να ξέρετε ότι το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας συσπειρώνετε περισσότερο! Όσο μας χτυπάτε, εμείς θα γεμίζουμε τα γήπεδα που παίζει η ομαδάρα μας, θα στήνουμε πανηγύρι, και θα φωνάζουμε πιο δυνατά !! Δεν έχετε καταλάβει με ποιους έχετε μπλέξει..εμείς, που έχουμε βιώσει την αδικία στο πετσί μας δεκαετίες τώρα, όσο μας βαράτε, τόσο θα γιγαντωνόμαστε!!

Αδέρφια ξυπνάτε!! Αφήστε καναπέδες και πληκτρολόγια και ελάτε όλοι γήπεδο!
Η ΑΕΚΑΡΑ μας δε θα πάψει ποτέ να είναι η γροθιά στο στομάχι του σάπιου αθλητικού κατεστημένου!! Όσο μας αδικούν και μας πολεμάνε, τόσο πιο ενωμένοι θα βγαίνουμε εμείς!! Την Κυριακή με τον παοκ, όλοι πρέπει να τους δώσουμε τη δική μας απάντηση, με τη φωνή μας!!

ORIGINAL 21 SEPOLIA-COLONOS CLUB
SINCE 1991
Y.Γ.1. Την Τρίτη στην κοπή της πίτας μας έγινε χαμός!! Ευχαριστούμε όλα τα αδέρφια μας για την παρουσία τους
.
Υ.Γ.2. Γιορτή σε κάθε γήπεδο που παίζει η ΑΕΚΑΡΑ μας.

Υ.Γ.3. Αγαπημένη μας Πόλη, ερχόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου