Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Πρώτα χρήματα, μετά συζητάμε την πρόταση Τροχανά!

Δεκτή έγινε η πρόταση Νικολαΐδη στη συνάντηση “Θεμέλιο 21” και οι μέτοχοι θα καλύψουν τα χρέη που αναλογούν στον καθένα. Νέα συνάντηση των μετόχων την Τρίτη!
Επιτέλους λύση στην πολύπαθη ΑΕΚ! Η συνάντηση “θεμέλιο 21” ολοκληρώθηκε και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή η πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη να καλύψουν οι μέτοχοι τα χρέη που τους αναλογούν, ζητώντας να μπούνε άμεσα χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα της ομάδας!

Πρώτα χρήματα, μετά συζητάμε την πρόταση Τροχανά!


Την Τρίτη θα υπάρξει νέα συνάντηση των μετόχων προκειμένου να καθορίσουν πόσα χρήματα πρέπει να βάλει ο καθένας ανάλογα με το ποσοστό του. «Πρέπει να γίνει νέα συνάντηση των μετόχων για να δούμε πόσα λεφτά πρέπει να βάλει ο καθένας και να τα βάλουμε. Αμεσα! Αυτή είναι η μόνη λύση για την ΑΕΚ αυτή την ώρα. Ολα τα υπόλοιπα, όπως και την πρόταση του Τροχανά, μπορούμε να τα συζητήσουμε μετά, αφού έχουν μπει πρώτα τα λεφτά. Η ΑΕΚ χρειάζεται χρήματα άμεσα και γι' αυτό πρέπει να γίνει νέα συνάντηση των μετόχων. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να συζητάμε κάτι άλλο. Να βρούμε σε νέα συνάντηση άμεσα πόσα λεφτά πρέπει να βάλει ο καθένας και να τα βάλουμε», έλεγε ο Νικολαΐδης.


Τα νέα είναι καλά. Αρκεί βέβαια να τηρηθούν οι υποσχέσεις και να μη μαλώσουν πόσα χρήματα πρέπει να βάλουν...




Εμπρός αητέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου