Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Υπερήφανες που είμαστε στην Α.Ε.Κ.!



Το τμήμα ξιφασκίας της ΑΕΚ έχει καταφέρει δύο χρόνια να κάνει μεγάλα βήματα προόδου και ειδικά φέτος που πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Τα κορίτσια του «Δικεφάλου» φέτος πρωταγωνιστούν σε κάθε διοργάνωση με τελευταίο τίτλο αυτό στο Πανελλήνιο παμπαίδων και παγκορασίδων. Τρεις από τις μεγάλες «ελπίδες» της ΑΕΚ στην ξιφασκία, Μαριζέτ Χουρί, Θεοδώρα Γκουντούρα και Κλαίρη Μπένου βρέθηκαν στα γραφεία της Ερασιτεχνικής και φωτογραφήθηκαν για την «Ώρα των Σπορ» μαζί με το Κύπελλο. Μαζί με τις πρωταθλήτριες της ΑΕΚ και ο υπερήφανος έφορος, Κώστας Ποτού ο οποίος έχει κάθε λόγο να χαμογελάει βλέποντας το τμήμα να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση του βάθρου. Η Μαριζέτ Χουρί που έχει πρωταγωνιστεί σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο μετάλλιο και το πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει πολύ δουλειά και έχουμε στο πλευρό μας τον κ. Ποτού και τους προπονητές μας που μας βοηθούν σε όλα». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Θεοδώρας Γκουντούρα η οποία δεν αγωνίστηκε στο Παμπαίδων και προετοιμάζεται για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων, με στόχο επίσης ένα μετάλλιο: «Κάθε φορά που κατακτούμε ένα μετάλλιο είμαστε χαρούμενες. Έχουμε δουλέψει πολύ και αυτή η πίεση που δεχόμαστε είναι για το καλό μας. Για μένα κάθε μετάλλιο που κερδίζουμε είναι ο κόπος όλων μας».
Από την μεριά της η Κλαίρη Μπένου, η οποία ανήκει επίσης στην κατηγορία των Νεανίδων σχολίασε: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή που βρίσκομαι σε αυτό το τμήμα γιατί έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και το κάθε μετάλλιο είναι η ανταμοιβή μας. Ευχαριστώ τους προπονητές μου για την βοήθεια τους. Οι στόχοι μας είναι να κατεβαίνουμε σε ευρωπαϊκά Κύπελλο και να διεκδικούμε αυτό που μπορούμε, δείχνοντας στο γήπεδο την δουλειά μας».
Στο μεταξύ αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί η εκδίκαση της υπόθεσης των Ρομπέρτο Ντάβολι και Αριάννας Σακελλαρίου με την ΑΕΚ να ελπίζει σε άμεση δικαίωση που θα επιτρέπει στα δυο παιδιά να αγωνιστούν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Από κει και πέρα, στο πρόσφατο πρωτάθλημα παμπαίδων παγκορασίδων συμμετείχε και ο Φώτος Μάριος ο οποίος μπήκε στην τελική οκτάδα ενώ αγωνίστηκε και στην ομαδική κατηγορία με την φανέλα της ΑΕΚ, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και μεγάλες υποσχέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου