Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ήττα στο τέλος για την ΑΕΚ Σάλας...

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της Ένωσης ηττήθηκε στα τελευταία λεπτά από τον Αίαντα. Αγωνίστηκε και σκόραρε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ...

Ούτε η 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α Εθνικής ήταν η τυχερή για την ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ. Η Ένωση αντιμετώπιζε τον Αίαντα Παλλήνης στο κλειστό γήπεδο του Βύρωνα, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την πολύτιμη νίκη, αφού προδόθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και γνώρισε έτσι την ήττα με 6-4.
Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να πάρουν τα ηνία του αγώνα και μέχρι ένα σημείο τα κατάφερναν, έχοντας σκοπό να επιστρέψουν στις νίκες, απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα, που κατείχε θετικά αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές. Όμως κάποια λάθη σε αμυντικά και επιθετικά της στέρησαν την δυνατότητα να πάρει το τρίποντο.
Πλέον στην ΑΕΚ θα κοιτάξουν να συγκεντρωθούν στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια ώστε να μπορέσουν να σώσουν την χρονιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως τελικά ο Δημήτρης Κουνταδάς είχε στην διάθεσή του τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος πήρε το δελτίο του και μπόρεσε να αγωνιστεί, πετυχαίνοντας μάλιστα κι ένα γκολ στο ντεμπούτο του. Ο έμπειρος άσος ήρθε από τον Δούκα για να ενισχύσει την ομάδα της σάλας και είναι σίγουρο πως θα βοηθήσει, από την στιγμή που έχει πείρα από την Εθνική ομάδα.
 
Τα γκολ για την ΑΕΚ: 2 Ντέλος, 2 Μπακάλης, 1 Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου