Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αναγγελία 12ης αγωνιστικής...


Το ντέρμπι των «δικεφάλων», μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, δεσπόζει στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ των ανδρών.
Η Ενωση θέλει τους δύο βαθμούς ώστε να διατηρηθεί σε απόσταση «βολής» από τον πρωτοπόρο Διομήδη Αργους, τον οποίο υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Σοβαρό πρόβλημα για τον Γιάννη Αρβανίτη αποτελούν οι απουσίες των Μπακαούκα και Βακάλη, των οποίων κρατήθηκαν τα δελτία το περασμένο Σάββατο, μετά τη λήξη του δραματικού αγώνα με τον ΑΣΕ Δούκα.
Στο Αργος ο Διομήδης υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας, με στόχο το «11 στα 11» και πιθανά την αύξηση της διαφοράς του από τη δεύτερη ΑΕΚ (ανάλογα με το αποτέλεσμα στη Μίκρα).
Η ομάδα της Ημαθίας δεν έχει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά όπως απέδειξε την περασμένη εβδομάδα (ισοπαλία με ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη), μπορεί να κάνει ζημιές.

Στα άλλα ματς, ο Αερωπός φιλοξενεί στην Εδεσσα τη ΧΑΝΘ και με νίκη κάνει... όνειρα τετράδας, ενώ ο Αρης Νικαίας υποδέχεται τον Πανελλήνιο στη μάχη της «ουράς».
Οι γηπεδούχοι με νίκη λογικά σώζονται οριστικά, όμως η ομάδα της Κυψέλης χρειάζεται τουλάχιστον ένα βαθμό, ώστε να «απαγκιστρωθεί» από την τελευταία θέση.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή, οπότε ο ΑΣΕ Δούκα αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στον ουραγό Κύδωνα Χανίων, ενώ ρεπό έχει ο ΓΑΣ Κιλκίς.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής: ΣΑΒΒΑΤΟ 28/1 Μίκρας 15:00 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Τζαφερόπουλος-Μπέτμαν) 'Αργους 18:00 Διομήδης 'Αργους-Φίλιππος Βερ. (Τσάκωνας-Χασκής) Έδεσσας 18:00 Αερωπός Έδεσσας-ΧΑΝΘ (Τόλιος-Λινάρδος) Νίκαιας 18:00 'Αρης Νικ.-Πανελλήνιος (Καραπάνος-Τσακανίκας) ΚΥΡΙΑΚΗ 29/1 Δαϊς 17:30 ΑΣΕ Δούκα-Κύδων Χανίων (Γούσιας-Κουτσός) ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 10 αγώνες) Διομήδης Αργους 20 ΑΕΚ 18 ΠΑΟΚ 13 Αερωπός Εδεσσας 12 ΑΣΕ Δούκα 12 ΓΑΣ Κιλκίς 11 ΧΑΝΘ 8 Φίλιππος Βέροιας 7 Αρης Νικαίας 5 Πανελλήνιος 2 Κύδων Χανίων 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου