Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Μία αγωνιστική σε Στασινόπουλο!


Η Πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, τιμώρησε τον άμεσο συνεργάτη του Ντανιέλ Μπατίστα, επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ-Άρης(U20) μετά τα εγκληματικά σφυρίγματά του - Επίπληξη στην ΑΕΚ!



Με μία αγωνιστική αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ τιμώρησε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα, τον βοηθό προπονητή της Β' Ομάδας της ΑΕΚ, Τάσο Στασινόπουλο, για την συμπεριφορά του στον αγώνα της ΑΕΚ(U20) με τον Άρη, τη περασμένη αγωνιστική.

Ο νεαρός τεχνικός, τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στις προθέσεις του διαιτητή του αγώνα, κ. Κοσικίδη, να δώσει τη νίκη στον Άρη, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Υποδομών της Σούπερ Λίγκα.

Να θυμίσουμε, πως στο παιχνίδι αυτό, ο ρέφερι από την Αθήνα, απέβαλε ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΕΚ τον προπονητή της ομάδας, Ντανιέλ Μπατίστα και τον βοηθό του, ακύρωσε γκολ απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Μούχι, ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 και κατοχύρωσε γκολ των «κιτρίνων», ενώ προηγουμένως είχε γίνει φάουλ σε παίκτη της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, η Σούπερ Λίγκα επέβαλε τη ποινή της επίπληξης στην ΑΕΚ, για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Α.Στασινόπουλου.

Τώρα, με 9.000 ευρώ πρόστιμο τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τον Παναθηναϊκό, με αφορμή τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 22η αγωνιστική. Από 8.000 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε σε Άρη, Λάρισα και ΑΕΚ (για την 21η).

Αναλυτικά :

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 22ης Αγωνιστικής

Α) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Λάρισα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

Οι κάτωθι αποφάσεις αφορούν την 21η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠανσερραΪκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Πρωτάθλημα Κ20 ΟΠΑΠ, 21η αγωνιστική

Α) ΑΕΚ, Α.Στασινόπουλο (Προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Α.Στασινόπουλου : επιβάλλει στην ομάδα ΑΕΚ Κ-20 την ποινή της επίπληξης. Επίσης, επιβάλλει στον προπονητή κ. Α.Στασινόπουλο την ποινή του αποκλεισμού απο τους αγωνιστικούς χώρους για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου