Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ανακοίνωση από τα ΑΕΚ Shops!

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι από αύριο Τρίτη 22/2 έως την Τρίτη 1/3 για κάθε αγορά τους αξίας 10€ και πάνω από όλα τα AEK SHOPS, συμπεριλαμβανομένου και του www.aek-shop.gr , θα μπαίνουν στην κλήρωση με έπαθλο προσκλήσεις για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.


Η κλήρωση θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης 1/3 με τους αριθμούς των αποδείξεων αγοράς. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ και οι τυχεροί μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους την ημέρα του αγώνα (Τετάρτη 2/3) από το κατάστημα αγοράς (για το www.aek-shop.gr από το AEK SHOP Νέας Φιλαδέλφειας), με την επίδειξη της απόδειξης αγοράς και της ταυτότητας τους.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο 26/2 είναι ημέρα Bazzar στα καταστήματα μας, από 09.30-16.00. Πολύ μεγάλη επιλογή προιόντων με τιμές 1-3-5 & 10€ θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων μας.

Μεγάλες ειδικές προσφορές από τα ΑΕΚ SHOPS, Νέας Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 146), Νέας Ερυθραίας (Κ. Βάρναλη 25), Αιγάλεω, Δάφνη, Μοναστηράκι αλλά και www.aek-shop.gr με κληρώσεις προσκλήσεων για τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 2/3 αλλά και πρόσκληση στο Bazzar το Σάββατο 26/2 09.00-16.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου