Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Α.Ε.Κ.: Στο φάιναλ φορ του Σάλας!


Το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδος πήρε η ομάδα σάλας της ΑΕΚ που επικράτησε άνετα του Αίαντα Σαλαμίνας με 7-5, στο κλειστό του Γέρακα.

Οι παίκτες του Δημήτρη Κουνταρδά δεν έχασαν ούτε στιγμή τον έλεγχο του παιχνιδιού και έδειξαν ότι παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη τους χρονιά στην Α1 έχουν πολλές ελπίδες για την κατάκτηση κάποιου τίτλου.
Αφοσιωμένοι στον στόχο τους και στην νίκη οι Κιτρινόμαυροι έδωσαν ψυχή και σώμα στο παιχνίδι φτάνοντας να είναι μπροστά ακόμα και με 7-3. Στο τέλος χαλάρωσαν, καθώς έβλεπαν ότι το ματς δεν μπορούσε να χαθεί και έτσι σχηματίστηκε το τελικό 7-5.
Στο πλευρό της ομάδας ήταν οι φίλαθλοι της Ένωσης που έδωσαν βροντερό παρόν. Μετά το κάλεσμα της ομάδας πέρα από τους «απλούς» φιλάθλους εκεί βρέθηκε και η Original Ηρακλείου, οι οποία μάλιστα παραβρέθηκε και στην γιορτή της ομάδας σάλας.
Με το ταλέντο, την καρδιά και τον ΑΕΚτζήδικο πάθος οι παίκτες του Δικέφαλο περιμένουν να δουν ποίος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος τους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πολύ δύσκολα θα τους σταματήσει κάποιος στην «κούρσα» που κάνουν για να βάψουν Κιτρινόμαυρη μια κούπα.
Τα γκολ για την ΑΕΚ: Ντέλος, Μπακάλης, Μάρκου, Στράτης (2), Μήτρου, Συνοδινός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου