Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Οπαδοί ΑΕΚ: "Πάρτε το Κύπελλο να σωθεί η χρονιά"!


Οι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και συναντήθηκαν με Αδαμίδη, Χιμένεθ και παίκτες στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στους τελευταίους να κατακτήσουν το Κύπελλο ώστε να σώσουν τη χρονιά!
Αντιπροσωπεία οπαδών που είχε βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να ενισχύσει την ΑΕΚ εκτός γηπέδου (φωνάζανε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς), βρέθηκε μετά το τέλος και το 1-1 στην αίθουσα VIP και μίλησε με τον Αδαμίδη, τον Χιμένεθ και τους παίκτες.


Ουσιαστικά το αίτημα των οπαδών ήταν να συναντηθούν με τους ποδοσφαιριστές αλλά μέχρι να γίνει αυτό μίλησαν αρχικά με τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και τον γενικό αρχηγό, Βασίλη Δημητριάδη.

Λίγο μετά τις 22.20 η αντιπροσωπεία των φίλων της Ένωσης βρέθηκε στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ και εκεί ανέβηκαν οι παίκτες από τα αποδυτήρια.

Οι απογοητευμένοι οπαδοί έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα τονίζοντας στους κιτρινόμαυρους πως θα πρέπει να κατακτήσουν το Κύπελλο για να... σώσουν τη φετινή χρονιά.

Στη συνάντηση έδωσε το παρών και ο προπονητής της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος απέδωσε τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα στην κούραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου