Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

«Μη ξεχνάμε την ΚΑΕ»!

Φιλότιμες οι αναφορές, αλλά αναιμικές οι αντιδράσεις σχετικά με την ΚΑΕ ΑΕΚ από πρώην παράγοντες. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Ο Μιχάλης Αρτόπουλος έλεγε χθες στη σύναξη του Μεταξουργείου -σύμφωνα με την Score Live- ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε την ΚΑΕ. Σε όποια διοικητικά συμβούλια κάνει ο ΕΣΑΚΕ, το μέλος της ΑΕΚ αντιμετωπίζεται άσχημα. Ξέρω ότι έχει γίνει το βήμα για να μπει η ομάδα στο άρθρο 99, αλλά αν πέσει στην Α2 δεν χρειάζεται».
Γράψαμε και πριν από μερικές ώρες για τη κίνηση που θα γίνει με στόχο την προσέγγιση του Γιάννη Φιλίππου. Θεωρούμε δεδομένο, όμως, ότι ο (ανενεργός) μεγαλομέτοχος δεν έχει καμία πρόθεση να ασχοληθεί με ο,τιδήποτε που αφορά στην ΑΕΚ αυτή την ώρα. Αν ποτέ αυτή η κίνηση αποκτήσει πιο ουσιαστικά χαρακτηριστικά.
Πάντως, οι αντιδράσεις του είδους δεν επαρκούν, καθώς τα προβλήματα της ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Και ενδεχομένως να είναι και αργά. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Mπάμπης Καραμανλής (σ.σ. που δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Μεταξουργείου λόγω ΕΣΑΚΕ), μάθαμε ότι περίμενε αγωνιωδώς τις εξελίξεις στο Imperial. Mάλλον θα απογοητεύτηκε από τα μηνύματα, που έλαβε. Μάλλον...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου