Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Κοινή επιθυμία, αλλά...

Το μέλλον του Ισμαελ Μπλάνκο «καίει» τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή
και την Παρασκευή (18/2) έγινε μια κίνηση προκειμένου να βγει άκρη στο ζήτημα. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αδαμίδης κάλεσε στο γραφείο του τον Ισμαελ Μπλάνκο, παρόντος του Γιώργου Κωνσταντινίδη και του μεταφραστή του Χιμένεθ, και συζήτησε μαζί του σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αδαμίδης τόνισε στον ποδοσφαιριστή πως επιθυμία της ΑΕΚ είναι να τον κρατήσει στην ομάδα.  Από την πλευρά του ο Μπλάνκο επανέλαβε πως θέλει να μείνει στην ομάδα και πως δεν έχει συζητήσει με άλλο σύλλογο. Πάντως, για το οικονομικό ζήτημα δεν έγινε κουβέντα...

Το συμπέρασμα που βγήκε από την συνάντηση είναι η κοινή επιθυμία για συνεργασία, ωστόσο, θα παίξει ρόλο η τελική οικονομική πρόταση -η οποία αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα - στην απόφαση του ποδοσφαιριστή και το εάν θα παραμείνει τελικά στην «Ενωση».

Κατά τα άλλα, η ΑΕΚ έστειλε τα έγγραφα αδειοδότησης  και πλέον πρέπει να καλύψει όλες τις οφειλές του 2010 έως τις 31 Μαρτίου
Οι «κιτρινόμαυροι» έστειλαν τον φάκελο με τα υπογεγραμμένα από τους ποδοσφαιριστές χαρτιά, ενώ εκκρεμούν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δεν υπέγραψαν. Πάντως, στην ΠΑΕ θεωρούν πως μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν υπογράψει τουλάχιστον ακόμα δύο παίκτες ή ίσως και οι τρεις και έτσι θα στείλουν συμπληρωματικό φάκελο για να κλείσουν την υπόθεση.
Να σημειωθεί πως στην περίπτωση που λείπει έστω μία υπογραφή, η ΑΕΚ δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα καθώς το συγκεκριμένο έγγραφο αποτελεί μια απλή αναγνώριση οφειλών. Το σημαντικό είναι η Ένωση να έχει καλύψει όλες τις οφειλές του 2010 έως τις 31 Μαρτίου.
Με Δέλλα η προπόνηση

Με τον Τραϊανό Δέλλα να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα, διεξήχθη η προπόνηση της ΑΕΚ, το πρωί της Παρασκευής.

Ο αμυντικός της «Ενωσης» ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.

Έτσι τέθηκε στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.
Το Σάββατο ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 17.00. Πριν την έναρξή της, στις 16.15, ο Μανόλο Χιμένεθ θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου