Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έκοψε τη πίτα η Β’ Ομάδα της ΑΕΚ!

Κάτω από βαρύ κλίμα και με παρόντα τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Χριστόφορο Κόλα, η Ομάδα Νέων της ΑΕΚ(U20) έκοψε πριν την σημερινή πρώτη προπόνηση, τη πρωτοχρονιάτικη της πίτα.

Η ήττα με 4-0 από τον Πανιώνιο το μεσημέρι του Σαββάτου, έχει φέρει κατήφεια τόσο στον Ντανιέλ Μπατίστα, όσο και στους νεαρούς άσους της Ένωσης κάτι που ήταν φανερό στη σημερινή εκδήλωση.
Το φλουρί, έπεσε, στον Ταξιάρχη Φούντα, ο οποίος δέχθηκε τις ευχές όλων για μία επιτυχημένη καριέρα στο ποδόσφαιρο.
Ο νεαρός μέσος, έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του το τελευταίο διάστημα, με το τεχνικό επιτελείο της Ένωσης να έχει να λέει για την βελτίωσή του.
Πριν την εκδήλωση, ο Χριστόφορος Κόλα, μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ, τους ευχήθηκε για άλλη μία φορά καλή χρονιά, ενώ τους έδωσε και συμβουλές για τα επόμενα ποδοσφαιρικά τους βήματα.
Παράλληλα, τους μίλησε και για τα λάθη τους στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση.
Πλέον, στο μυαλό όλων βρίσκεται η επόμενη αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, στη Κρήτη, με τον Ντανιέλ Μπατίστα να έχει πολλά παράπονα από ορισμένους παίκτες και τα λάθη που έφεραν τη βαριά ήττα από τους "κυανέρυθρους" και σε αυτά, προσανατολίζεται να δουλέψει ο νεαρός τεχνικός, ώστε να δει βελτίωση στην απόδοση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου