Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

''Χρυσή'' η Παπαχρήστου!

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών της ΑΕΚ και την Κυριακή στο Πανελλήνιο στίβου- Χρυσό η Παπαχρήστου- Δεύτερος ο Λαγός!

Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα στίβου της ΑΕΚ σίγουρα είναι από αυτές που αξίζουν να ακούγονται ώστε να φαίνεται η προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά για να δοξάζουν συνεχώς τη φανέλα με το Δικέφαλο.Όλοι οι ''κιτρινόμαυροι'' δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό σε προπονήσεις και επίσημους αγώνες και να κερδίζουν μετάλλια και διακρίσεις.Και την Κυριακή λοιπόν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου όσοι αθλητές αγωνίστηκαν κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να κλέψουν τις εντυπώσεις με την παρουσία τους.
Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε την 1η θέση και κατά συνέπεια το χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 14.28μ. Τα δυο πρώτα άλματα της αθλήτριας της ΑΕΚ ήταν άκυρα, η συνέχεια όμως εντυπωσιακή. Στο τέταρτό της έφτασε τα 14.28μ. και το τελευταίο της έφτασε στα 14.20μ. αλλά δεν είχε αντίπαλο να την κοντράρει αφού η Πέρρα του Ολυμπιακού έμεινε σταθερή στα 14.20μ. Έτσι το χρυσό μετάλλιο ήρθε σε ''κιτρινόμαυρα'' χέρια.
Ο Νίκος Λαγός έδωσε συνέχεια κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με 16.31μ στο τριπλούν και βελτίωσε περισσότερο το ατομικό του ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου