Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Έγραψαν ιστορία τα «κιτρινόμαυρα» κορίτσια!

Η ΑΕΚ κατέκτησε την Κυριακή το Πρωτάθλημα και έγραψε ακόμα μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της !



Οι μεταγραφές που έκανε στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου η ομάδα στίβου της ΑΕΚ σκόρπισαν έναν αέρα...ελπίδας και αισιοδοξίας για την φετινή χρονιά αφού ο πήχης ανέβηκε αρκετά. Η ΑΕΚ έγραψε ιστορία λίγους μήνες αργότερα και μετά το τέλος του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που έλαβε χώρα στην Παιανία. Εκεί η Ένωση είδε τις όλους τους κόπους και τις προσπάθειες των αθλητών της να πιάνουν κόπο με την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία των γυναικών. Ενώ κανένας από τους «κιτρινόμαυρους» αθλητές δεν υστέρησε με την παρουσία του και όλοι έδειξαν ότι στο μέλλον θα φέρουν αρκετές επιτυχίες με τα μετάλλια να είναι απλά προάγγελος τίτλων. Ακόμα και όσοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν μια διάκριση, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πάλεψαν με πάθος.
Ήταν μια μέρα όνειρο για όσους βρέθηκαν στην Παιανία αλλά και για όσους απλά παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αθλητών της ΑΕΚ. Ακόμα για όσους έμαθαν κάπως αργοπορημένα ότι η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα.
Την Κυριακή όλη η οικογένεια του στίβου και όχι μόνο γιόρταζε αυτή την επιτυχία εντός ταρτάν, ενώ σήμερα Δευτέρα η ΑΕΚ θα κάνει το τραπέζι σε όλους τους αθλητές της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρχικά όλη η ομάδα έδωσε ραντεβού στα γραφεία της Ερασιτεχνικής όπου εκεί τους περίμενε ο πρόεδρος της «Μάνας», Δημήτρης Χαζτηχρήστος και τους έδωσε τα συγχαρητήριά του για αυτή την μεγάλη επιτυχία και ιστορική συνάμα και τους ευχήθηκε ανάλογη συνέχεια. Ενώ ο κ. Παπαβασιλείου που είναι ο προπονητής των αθλητών δεν θα μπορούσε να μην πάρει τα εύσημα για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στο τμήμα και την προετοιμασία των παιδιών. Η συνέχεια θα δοθεί αργότερα σε εστιατόριο της Νέας Φιλαδέλφειας με την διοίκηση της Ένωσης να κάνει το τραπέζι στα χρυσά κορίτσια για να τους πει με ακόμα έναν τρόπο ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου