Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη για επιβεβαίωση!

Κρίσιμο είναι το ματς με τον Πανιώνιο το βράδυ της Κυριακής (20/2), καθώς η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να αποφύγει τα καρδιοχτύπια στη μάχη για τα πλέι οφ αλλά και για να σπάσει το άσχημο... σερί που έχει, καθώς στα τελευταία τρία ματς, μετράει τρεις ήττες!



Μπορεί να ακούγεται περίεργα, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν να γευτούν την χαρά της νίκης από το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη που ήταν πριν από είκοσι μέρες!

Σίγουρα τέτοιες επιδόσεις δεν αρμόζουν στον δικέφαλο, που παρά την απώλεια του πρωταθλήματος, έχει ακόμα τον στόχο τον πλέι οφ που πρέπει να καθαρίσει.

Με τρεις ομάδες (Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα, Εργοτέλης) να είναι σε απόσταση αναπνοής (μόλις δύο βαθμούς διαφορά - 33 έναντι 31) και με τις δύο από αυτές να τις αντιμετωπίζει στις τελευταίες 8 αγωνιστικές, η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να πετάξει ούτε βαθμό στα θεωρητικά εύκολα ματς.

Συγκεκριμένα η Ένωση θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική(24η) με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ(26η). Αν δεν καταφέρει σε αυτά τα ματς να πάει χωρίς απώλειες βαθμών από άλλες ομάδες, θα μπει σε... άγνωστες περιπέτειες για αυτήν.

Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο, ότι με την μία ομάδα (Ολυμπιακός Βόλου) δεν έχει το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας καθώς έχει χάσει και στα δύο ματς πρωταθλήματος, ενώ με την Καβάλα έχει ήττα εκτός έδρας (2-1) και θέλει μόνο νίκη με διαφορά τερμάτων όταν θα την υποδεχτεί για να την βάλει από κάτω στην ισοβαθμία.

Μόνο τον Εργοτέλη έχει νικήσει στο πρώτο ματς (3-1) στο ΟΑΚΑ και έχει μια ασφάλεια αλλά και πάλι τον αντιμετωπίζει στην έδρα του και χρειάζεται προσοχή.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλές αναλύσεις και αριθμοί, που δεν λένε πάντα την αλήθεια και αυτό γιατί η ΑΕΚ σαφώς και δεν είναι του ίδιου επιπέδου με τις συγκεκριμένες ομάδες και σίγουρα μπορεί να κάνει μέχρι το τέλος της σεζόν το 8 στα 8.

Το θέμα είναι ότι θα πρέπει οι παίκτες της ομάδας να σταματήσουν τα σκαμπανεβάσματα και τα "παιχνίδια" και να επιβεβαιώσουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου