Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Καμία ανησυχία για Ευρώπη Μόνο τρεις παίκτες δεν υπέγραψαν!

Ψυχραιμία μπροστά στους κινδύνους που καραδοκούν από την ΟΥΕΦΑ έμεινε η ΑΕΚ!
Η ΠΑΕ απέστειλε την Παρασκευή τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνταν για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και παρόλο που από εκείνα έλειπαν οι υπογραφές τριών παικτών, ωστόσο προς το παρόν δεν συντρέχει καμία ανησυχία για τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς.
Να θυμίσουμε ότι την Πέμπτη προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παικτών της Ενωσης το αίτημα του Γιώργου Κωνσταντινίδη να υπογράψουν έγγραφο, ότι η ΠΑΕ δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες προς αυτούς. "Εχουμε δικαίωμα για προσφυγή», ήταν η προειδοποίηση των "κιτρινόμαυρων".
Τελικά βρέθηκε η "χρυσή τόμή" και ο "Δικέφαλος" απέστειλε το φάκελο στην ομοσπονδία περιέχονταν (εκτός των άλλων) και τα έγγραφα με τις υπογραφές όλων των παικτών -πλην τριών.
Στις τάξεις της ΑΕΚ, όμως, εκφράζουν αισιοδοξία τους ότι θα έχουν υπογράψει και οι υπόλοιποι παίκτες μέχρι τη Δευτέρα και μέσω της αποστολής συμπληρωματικού φακέλου το θέμα θα κλείσει χωρίς εκκρεμότητες.
Σε περίπτωση που τα πράγματα στραβώσουν την τελευταία στιγμή και οι τρεις παίκτες δεν υπογράψουν, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι τα συγκεκριμένα έγγραφα αφορούν απλώς αναγνώριση οφειλών. Το σημαντικό και δεσμευτικό από την UEFA είναι η ΠΑΕ να έχει καλύψει τις οφειλές του 2010 ως τις 31 Μαρτίου όπως, άλλωστε, δεσμεύτηκε την Πέμπτη απέναντι στους ποδοσφαιριστές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου