Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

'Ετοιμος και ο Δέλλας για το αυριανό παιχνίδι!

Με τον Τραϊανό Δέλλα να προπονείται και πάλι κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η ΑΕΚ, για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Στην 11άδα ο Κολοσσός, φαβορί για παρτενέρ του ο Ματέος. Μπαχά ή Μπλάνκο, το δίλημμα του ισπανού για την επίθεση.Ο Χιμένεθ έχει τονίσει αρκετές φορές πως η ΑΕΚ χάνει σε δυναμική όταν λείπει ο Δέλλας και από τη στιγμή που ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημά του, δεν υπήρχε θέμα μη συμμετοχής του στην αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο. Είναι μάλιστα και το μεγάλο φαβορί για να ξεκινήσει και στο αρχικό σχήμα, όπως φάνηκε και από τις δοκιμές του Χιμένεθ, μέσα στην εβδομάδα.
Ο Κολοσσός, θα έχει παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας έναν εκ των Ματέος, Μανωλά, με τον πρώτο να είναι το φαβορί. Την άμυνα θα συμπληρώνουν οι Σάχα, Καράμπελας, Γιάχιτς, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μάκος, Καφές, με τον Μίτσελ να μένει στον πάγκο και τον Ντιόπ να είναι εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού αλλά και καρτών. Μοναδικό δίλημμα η επίθεση, εκεί όπου ο Μπαχά με τον Μπλάνκο έχουν τις ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν.
Πίσω τους, η τριάδα αναμένεται να είναι οι Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, από αριστερά προς τα δεξιά. Στις δοκιμές πάντως, φανελάκι βασικού πήρε και ο Εντερ, που έχει κάποιες ελπίδες συμμετοχής στο αρχικό σχήμα.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα λείψει ο Λαγός, που ξεπέρασε μεν το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά έχει κάρτες, ενώ αποκλείστηκε -για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι- και ο Νέιθαν Μπερνς. Τέλος, εκτός έμεινε βέβαια και ο Σάββας Γκέντσογλου, που έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Αναλυτικά η αποστολή: Σάχα, Αραμπατζής, Δέλλας, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Καράμπελας, Καφές, Ματέος, Σκόκο, Λεονάρντο, Μάκος, Μπλάνκο, Μίτσελ, Γκερέιρο, Μπαχά, Εντερ, Λυμπερόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=87528#ixzz1EQorN62f

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου