Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκαθάρισμα σε Μπλάνκο από Αδαμίδη!

Συνάντηση με τον Ισμαελ Μπλάνκο είχε μετά την προπόνηση της Παρασκευής ο Σταύρος Αδαμίδης προκειμένου να μιλήσουν για το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ΑΕΚ.
Στον Αργεντινό δεν έγινε πρόταση ανανέωσης συνεργασίας, αλλά του ξεκαθαρίστηκε ότι η "Ένωση" επιθυμεί να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσία και του Γιώργου Κωνσταντινίδη, αλλά και του μεταφραστή του Μανόλο Χιμένεθ, Αλέξανδρου Κολιάδη, συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον "Ζορό", στον οποίο τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κληθεί ο εκπρόσωπός του στα γραφεία της ομάδας, για να του κατατεθεί νέα βελτιωμένη πρόταση επέκτασης της συνεργασίας τους.
Επίσης ο πρόεδρος της "Ένωσης" είπε στον μόνιμο πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική του συμπεριφορά και νοοτροπία και ότι θέλει να τον ανταμείψει για την προσφορά του στην ομάδα τα 3,5 χρόνια της συνεργασίας τους.
Ο Μπλάνκο από την πλευρά του υποστήριξε ότι επιθυμία του είναι να παραμείνει στο ρόστερ του "δικεφάλου" και επισήμανε ότι δεν έχει μιλήσει με κάμία άλλη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου