Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η... αρρώστια της Α.Ε.Κ.!!!!!

Οι συντάκτες του aek365.gr γράφουν για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο:

Αρρώστια...
Του Ηλία Τομαρα αρχισυντάκτη του aek365.gr
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίστηκε για μια ακόμα εβδομάδα και είναι δεδομένο πως όποιος στο ποδόσφαιρο παίζει με τη λογική. τιμωρείται. Η ΑΕΚ δεν είχε να επιδείξει τίποτα στο ματς με τον Πανιώνιο και τελικά κατάφερε να μην τον κερδίσει. Το θέαμα ήταν ιδανικό για να καταπολεμήσεις χρόνιες αϋπνίες και η απουσία αγωνιστικού πλάνου προκαλούσε θλίψη.
Ο Μπλάνκο για μια ακόμα φορά έξω από την περιοχή, ο Μπαχά για μια ακόμα φορά βασικός, ο Λυμπερόπουλος να παίζει μέχρι το τέλος και είσοδος μέσου που θα μοίραζε λίγο την μπάλα στο 82ο λεπτό. Ακατανόητα πράγματα και έντεκα παίκτες να αγκομαχούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο να βγάλουν έναν συνδυασμό.
Το δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ είναι άρρωστη εδώ και πολύ καιρό σε όλα τα επίπεδα και το μαρτύριο θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα το Κύπελλο είναι ο μόνος στόχος και η μόνη ελπίδα για να χαμογελάσει επιτέλους αυτός ο πολύπαθος κόσμος. Ας ελπίσουμε στα κρίσιμα ματς θα δούμε μια ΑΕΚ που θα ξέρει τι θέλει και θα επιχειρεί ορθολογικά να το πετύχει. Στην παρούσα φάση η μοναδική λύση είναι η ηρεμία όσο αυτή είναι εφικτή. Αργότερα θα έρθει ο καιρός της αυτοκριτικής, της αλήθειας και του ξεκαθαρίσματος.
 
«Φάρμακα» για την «αρρώστια»
Του Τάσου Καπετανάκου, ρεπόρτερ ΑΕΚ του aek365.gr
Δεν θα αποδώσω ευθύνες στον διαιτητή που δεν κέρδισε η ΑΕΚ. Και ας δείχνει ότι θέλει να σε πάει «κόντρα» όταν μαζί με τον δεύτερο επόπτη δεν αποβάλει τον Ριέρα. Δεν θα αποδώσω ευθύνες στο άδειο ΟΑΚΑ. Αφού και χωρίς τιμωρία, πάνω από 7.000 κόσμο δεν θα είχε και θα ήταν πάλι «παγωμένο» θα ήταν. Απάθεια γενικώς... Είτε κέρδιζε η ΑΕΚ, είτε όχι δεν θα άλλαζε κάτι. Αλλά η ΑΕΚ πρέπει να κερδίζει. Ετσι την έμαθαν και την αγάπησαν οι οπαδοί της. Όμως η φετινή ΑΕΚ όταν δεν είναι καλή, δεν κερδίζει. Ο Χιμένεθ κάτι έδειχνε ότι αλλάζει στην αρχή όταν ανέλαβε, αλλά η «αρρώστια» επανήλθε. Σαν να την ξεχάσαμε λίγο για 2-3 μήνες, αλλά και πάλι είναι μπροστά μας. Τόσο που αναρωτιέμαι ότι και Κυπελλούχοι τι θα αλλάξει σε αυτήν την ΑΕΚ. Θέλει δυνατά «φάρμακα» για μία χρόνια «αρρώστια» που δεν λέει να αποχωριστεί την ΑΕΚ μετά την κλοπή του πρωταθλήματος το 2008.
Η ΑΕΚ δεν κέρδισε και φταίνε οι παίκτες και ο Χιμένεθ. Για ακόμη μία φορά. Ο Ισπανός τεχνικός παρουσίασε μία ομάδα που δεν δημιουργεί πλέον ευκαιρίες. Ο Μπλάνκο στο άκρο «αχρηστεμένος», το κέντρο με δύο χαφ που ο ένας πάει να γίνει κανονικός (Μάκος) και ο δεύτερος προσπαθεί να θυμηθεί τον καλό εαυτό του. Με τις προσπάθειες όμως δεν κάνεις προκοπή...
Στον πάγκο ο Χιμένεθ επέλεξε να έχει τους Ματέος και Νασούτι και όχι έναν εκ των Αργυρίου ή Γεωργέα (δεν είχε ούτε αριστερό μπακ με Λαγό - Νταντόμο εκτός). Η ΑΕΚ όταν χρειάστηκε δεξί μπακ έβαλε ένα στόπερ... Θα μου πείτε εκεί είναι το πρόβλημα μας; Και εκεί είναι. Όταν η ΑΕΚ δεν δημιουργεί, έχει πρόβλημα. Εβαλε ένα γκολ, όπως το έβαλε και μετά απλώς το κρατούσε δίχως να επιτίθεται. Και δέχθηκε το 1-1 λόγω λάθους του Λεονάρντο, που δεν απορώ πλέον γιατί αν μπορούσε ο Χιμένεθ θα τον άφηνε και στο... πάρκινγκ των Σπάτων. Το Κύπελλο δεν μας σώζει. Αλλά το καλό είναι ότι έχουμε ένα στόχο. Κάτι να ασχοληθούμε, να χαρούμε...
Υ.Γ.: Η Βασίλισσα πέφτει και κανείς δεν ασχολείται. Η ΑΕΚ κοιμάται και ένα τμήμα της αργοπεθαίνει. Προλαβαίνουμε να την σώσουμε, αρκεί να πάρει κανά ματς στα Λιόσια. Εκεί που θέλει... κόσμο.
Υ.Γ.1: Γαμπιεράκη κλειστό το κινητό όλο το Σάββατο. Στο γήπεδο δεν πήγες. Ένα γήπεδο μισοάδειο, 70 ομοϊδεάτες σου στριμωγμένοι σε μία γωνιά και άλλοι 100 απέξω. Στο ΟΑΚΑ δεν νομίζω να ξαναπατήσεις πια. ΑΕΚαρας...
 
Τι θέλουμε πραγματικά και τι ζητάμε
Του Αλέξανδρου Λυμπέρη, ρεπόρτερ ΑΕΚ στο aek365.gr
Θα ήταν μεγάλο λάθος να ασχοληθεί κανείς με το παιχνίδι της ΑΕΚ, όταν μία μέρα πριν έχεις γίνει μάρτυρας ενός... εγκλήματος του ποδοσφαίρου, που έχει φυσικό και ηθικό αυτουργό. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις ο Εισαγγελέας θα έπρεπε να δουλεύει και την Κυριακή ώστε να μην κατευνάσουν τα πνεύματα και αρχίζουν οι συγγνώμες. Ευτυχώς όμως από την άλλη, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, ο άνθρωπος που θα εξυγιάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν πήρε τίποτα πίσω και θα έχει πολύ... ψωμί ο κ. Φάκος αύριο το πρωί. Αν αποφασίσει να τιμωρήσει με το γράμμα του νόμου. Ωστόσο, σήμερα στο ΟΑΚΑ, ζήσαμε τις δικές μας, μοναδικές στιγμές. Είδαμε τον Πανιώνιο να κάνει 1 (μία) φάση, 1 (μία) επίθεση για την ακρίβεια και καταφέραμε να δεχθούμε γκολ. Μόνο στην... παιδική χαρά που ονομάζεται «άμυνα της ΑΕΚ» μπορούμε να το δούμε αυτό. Και βέβαια το είδαμε.
Το να αρχίσεις να κατηγορείς τους πάντες, είναι το μόνο εύκολο σε αυτές τις στιγμές. Εγώ πάλι δεν θα τα βάλω με τους παίκτες. Όχι γιατί είναι άμοιροι ευθυνών. Οι πρώτοι είναι που φταίνε. Αυτοί παίζουν, αυτοί διαμορφώνουν αποτέλεσμα. Όμως αυτό είναι και το... ταβάνι τους. Δεν μπορείς να ζητήσεις από τον Γιάχιτς να συμπεριφέρεται σαν δεξί μπακ, γιατί πολύ απλά δεν είναι δεξί μπακ. Δεν μπορείς να κάνεις τον Λυμπερόπουλο να αισθανθεί και πάλι 23 γιατί είναι 35. Δεν μπορείς να ζητήσεις περισσότερα από τον Μπλάνκο (κατά τη γνώμη μου έχει κάνει εξαιρετικό ανασταλτικό παιχνίδι σήμερα, αλλά ήταν εξαφανισμένος επιθετικά) να παίξει σαν δεξί χαφ-εξτρέμ, γιατί ο Αργεντινός δεν την ξέρει αυτή τη θέση. Ας δούμε λοιπόν την πραγματική διάσταση του προβλήματος η οποία κατ' εμέ είναι η διοίκηση και οι μέτοχοι.
Γιατί δεν μπορεί Φλεβάρη μήνα να έχεις χάσει από τον Πανιώνιο και να ανακοινώνεις ότι φέρνεις κάποιον Μολδαβό για δοκιμή. Τι να τον κάνεις; Μην χαθεί το... κελεπούρι; Αυτή η ομάδα θέλει παίκτες με προσωπικότητα. Ηγέτες. Όσο καλός και να είναι ο 26χρονος Μολδαβός, ηγέτης δεν θα γίνει τη νέα χρονιά. Αν λοιπόν ο Μολδαβός ή ο πιτσιρικάς Σέρβος που ήρθαν τον τελευταίο καιρό για δοκιμή στα Σπάτα, είναι μία γεύση για το τι θα δούμε του χρόνου, τότε δεν φταίνε οι παίκτες. Αλλά η διοίκηση. Οι μέτοχοι. Απλά είναι τα πράγματα. Γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουμε όλοι τι πραγματικά θέλουμε και τι ζητάμε.
ΥΓ Ένα μεγάλο μπράβο στους οπαδούς που με ΚΟΣΜΙΟ τρόπο περίμεναν καρτερικά τους παίκτες της ΑΕΚ για να τους μιλήσουν και να τους εξηγήσουν κάποια πράγματα. Επιτέλους αντέδρασαν και ας ήταν λίγοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου