Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Ο Τύπος για την ''Ένωση''.....


Η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιωνίο αλλά και η κατάσταση στα οικονομικά της ΑΕΚ είναι τα θέματα που κυριαρχούν στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ του σημερινού Τύπου. Οι εφημερίδες στέκονται στα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες αλλά και στις δεσμεύσεις της διοίκησης για πληρωμές.


SPORTDAY

«Γκάζια στους αμυντικούς και εύσημα στον Σκόκο από τον Χιμένεθ, ο οποίος δεν λέει να ξεχάσει την ήττα από τον ΠΑΟ» τονίζει στην πρώτη σελίδα της η εφημερίδα που αναφέρει επίσης: «Τα οφειλόμενα στους παίκτες και η δέσμευση από τη διοίκηση». Η «Sportday» αναφέρει πως στη διοίκηση ξεκαθάρισαν πως θα γίνει αποπληρωμή των οφειλών του 2010 έως τα τέλη Μαρτίου ενώ θεωρούν πως φέτος δεν θα υπάρξει το... σίριαλ των προηγουμένων ετών με τα έγγραφα για την αδειοδότηση της UEFA. Από εκεί και πέρα το ρεπορτάζ της εφημερίδα εστιάζει στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Πανιώνιο.

GOAL NEWS

«Δέσμευση» είναι το τίτλος στην εφημερίδα που τονίζει: «Προς λύση το πρόβλημα των οφειλών μετά τη συνάντηση του Γ.Κωνσταντινίδη με τους παίκτες». Στις εσωτερικές σελίδες το «Goal» τονίζει: «Στην ΑΕΚ χρειάζονται σήμερα τις υπογραφές των παικτών για την αδειοδότηση της νέας σεζόν και έτσι υποσχέθηκαν εξόφληση μέχρι το τέλος Μαρτίου». Από εκεί και πέρα υπάρχει αναφορά στο θέμα του Ίσμαελ Μπλάνκο. «Από εβδομάδα και... βλέπουμε. Καμιά πρεμούρα στη διοίκηση για το ζήτημα της ανανέωσης με τον Ίσμαελ Μπλάνκο». Τέλος για τον Ντίνο Ντρπιτς τονίζεται πως είναι πολύ βαρύς και χρειάζεται πολλή δουλειά για να είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

ΕΞΕΔΡΑ

Τα όσα είπε ο Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ για τα λάθη τους προτάσσει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα. «Τα έχωσε ξανά στους παίκτες της ΑΕΚ ο Χιμένεθ που έδειξε DVD από το ματς με τον Παναθηναϊκό και τους υπέδειξα τα λάθη τους. "Είναι σφάλματα αστεία και συνάμα τραγικά. Σοβαρευτείτε όσο προλαβαίνετε". Ειδική αναφορά σε Μανωλά και Μάκο». Φυσικά υπάρχει αναφορά στην δέσμευση της διοίκησης για πληρωμές με την «Εξέδρα» να μιλάει για αντιδράσεις από τη μεριά των ποδοσφαιριστών που φέρονται να είπαν στον Γιώργο Κωνσταντινίδη: «Χρωστάτε σε πολλούς από εμάς 7 και 8 μήνες και θέλετε να υπογράψουμε; Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Είναι κοροϊδία αυτό το πράγμα. Έχουμε δικαίωμα προσφυγής όλοι και το ξέρετε αυτό και κανείς δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο». Τέλος στο θέμα της νέας πρόταση του Μπλάνκο «κύκλοι» από τη διοίκηση τονίζουν πως θέλουν να κάνουν μια νέα προσφορά αλλά όταν το κρίνουν αυτοί.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Δεν ξεχνάμε» είναι ο κεντρικός τίτλος στην εφημερίδα που τονίζει: «Τα όσα έκαναν τον Αύγουστο σκάβοντας τη Νέα Σμύρνη για να μην παίξει η ΑΕΚ στην Ευρώπη. Παίξτε για τον κόσμο που θα λείπει και που ζητάει εκδίκηση με συντριβή. Υποχρέωση κάθε παίκτη που φοράει τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό στο στήθος να δώσει και την ψυχή του την Κυριακή». Σε άλλο σημείο η «Ώρα» μιλάει για... πάρτι κατασκόπων στο ΟΑΚΑ καθώς πολλοί θα είναι οι εκπρόσωποι ομάδων. Τονίζεται επίσης πως «φτιάχνει το κλίμα στην ομάδα» και όλοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση. Φυσικά γίνεται αναφορά στο θέμα των πληρωμών και των δεσμεύσεων της διοίκησης. Τέλος και εδώ τονίζεται πως ο Ντρπιτς είναι ανέτοιμος και θέλει δουλειά.



SCORE LIVE

«Σοκ. Κίνδυνος να μην παίξει Ευρώπη. Σήμερα εκπνέει η προθεσμία για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ» γράφει η εφημερίδα που αναφέρει επίσης: «Βάλτε λεφτά βουλιάζει το καράβι. Ανέβηκαν χθες οι τόνοι στα αποδυτήρια, ο Κωνσταντινίδης υποσχέθηκε εξόφληση στις 31 Μαρτίου». Σε άλλο σημείο το «Score» γράφει: «Οργή για τα παραμύθια. Εκνευρισμένος ο Χιμένεθ για τη διαστρέβλωση της ομιλίας του. Δεν είπε ποτέ: "Μαζί σας θα είμαι μέχρι τον Ιούνιο" κι όμως κανείς από την ΑΕΚ δεν μπήκε στον κόπο να διαψεύσει». Τέλος στο θέμα του Μπλάνκο η εφημερίδα αναρωτιέται: «Ως πότε;». «1.5 χρόνο συζητήσεις κι όμως περιμένει ακόμη ο πρώτος σκόρερ» τονίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου