Photobucket

powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Ο Αθλητικός Τύπος για την Α.Ε.Κ.!

Το σίριαλ Βιντιάδη και το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ, απασχολεί τον αθλητικό τύπο της Τρίτης στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ του...




ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ:

Τον Δημήτρη Βιντιάδη έχει πρώτο θέμα η εφημερίδα γράφοντας: "Ενα... ΟΚ για να μπει! Ο Βιντιάδης έχει απομονωθεί μαζί με τους πολύ στενούς του συνεργάτες και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με Αγγλία. Περιμένει την οριστική απάντηση για το διαθέσιμο ποσό. Ανάλογα με αυτή την απάντηση, ανακοινώνει άμεσα ο ίδιος το τι έχει να προτείνει για την ΑΕΚ". Ως δεύτερο θέμα η ΩΡΑ γράφει ότι "προσπαθεί και ο Ντέμης", τονίζοντας: "Ο Νικολαϊδης περιμένει την οριστική εξέλιξη με Βιντιάδη και είναι πολύ επιφυλακτικός για το αν θα έχει θετική κατάληξη. Σε πλήρη εξέλιξη δική του προσπάθεια για να εξασφαλίσει ένα ποσό με το οποίο θα μπορέσει να κάνει κίνηση για την ΠΑΕ. Βάζει πιο χαμηλά τον πήχη για τα χρήματα που θεωρεί απαραίτητα σε πρώτη φάση, γιατί πιστεύει πως αν μπει, θα μπορέσει να προκαλέσει νέα κινητοποίηση με στόχο τη σωτηρία της ΑΕΚ. Δεν πρόκειται για "αγώνα δρόμου" με τον Βιντιάδη. Θα προχωρήσει, μόνο εφόσον αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει άλλη λύση με περισσότερα χρήματα απ' όσα θα μπορέσει να συγκεντρώσει ο ίδιος".

SPORTDAY:

Με αγωνιστικά της ΑΕΚ ασχολείται κατά κύριο η εφημερίδα κάνοντας το ερώτημα (προφανώς στον προπονητή και τους παίκτες...) "Νάρκες έχει; Το πρόβλημα της Ένωσης να πατήσει περιοχή είναι εμφανέστατο". Στα διοικητικά η SD σημειώνει: "Ειδήσεις σαν αυτές της παρ' ολίγον έξωσης στον Ρότζερ Γκερέιρο ή των οφειλών έξι μηνών στους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ μαρτυρούν τη δραματική οικονομική κατάσταση στην ομάδα. Στις τάξεις της διοίκησης εξακολουθούν να περιμένουν τον Δημήτρη Βιντιάδη. Ούτε χθες υπήρξε επικοινωνία με τον 32χρονο εφοπλιστή και δεν αρκούνται πλέον σε «διαρροές» από το περιβάλλον του περί άφιξης του Κιθ Χάρις μέσα στην εβδομάδα (ακόμη και μέχρι την Πέμπτη), καθώς θέλουν... πράξεις. Ο Άγγλος πρώην μεγαλοτραπεζίτης φέρεται να προχωρά στις τελευταίες επαφές με τους συνεργάτες του για να εξασφαλίσει ένα συγκεκριμένο ποσό για την άμεση χρηματοδότηση του πρότζεκτ.

Είναι σαφές πως ο Δημήτρης Βιντιάδης έχει θέσει κάποιες πολύ συγκεκριμένες προϋποθέσεις για την είσοδό του στην ΠΑΕ και φαίνεται πως δεν θα παρεκκλίνει από αυτές. Θεωρεί πως η ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο (που είναι ουσιαστικά δεδομένη αλλά όχι τυπικά επικυρωμένη) και η συγκέντρωση ενός κεφαλαίου τουλάχιστον 9-10 εκατ. ευρώ είναι αναγκαίες συνθήκες για να πάρει την ομάδα στα χέρια του. Αυτές περιμένει, ειδικά τη δεύτερη, προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του για το αν, πότε και πώς θα μπει στην ΠΑΕ. Γιατί ουδείς μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο εφόσον δεν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις που επιθυμεί είτε να ζητήσει να μην τον περιμένουν άλλο και να συνεχίσει στο περιθώριο την προσπάθειά του, είτε ακόμη και να αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του. Πάντως από το περιβάλλον του διαρρέεται αισιοδοξία πως θα τα καταφέρει..."

GOAL:

Αφού πρώτα η εφημερίδα γράφει πως "μόνο αν... αυτοκτονήσει θα μπλέξει η ΑΕΚ ξανά σε περιπέτειες", η εφημερίδα γράφει για τα διοικητικά: "Από τη μέρα που πρωτοεμφανίστηκε στη ζωή της ΑΕΚ ο Δημήτρης Βιντιάδης, έχουν περάσει οκτώ ολόκληροι μήνες. Ο Μάρτιος πέρασε και παρά τις προσδοκίες για συνάντηση με τον Παππά, δεν υπήρξε τίποτα ουσιαστικό.

Η χθεσινή μέρα ήταν εκ των πραγμάτων "καμμένη", καθώς θα ήταν σχεδόν ειρωνικό έπειτα από αναμονή τόσων ημερών οι εξελίξεις να σηματοδοτούνταν την Πρωταπριλιά. Αφού πέρασε και η μέρα του... ψέματος, τώρα στην ΑΕΚ περιμένουν την αλήθεια και τον Βιντιάδη να κάνει πράξεις όσα κατά καιρούς διαρρέουν από το περιβάλλον του και όσα υποστηρίζει δημόσια ο ίδιος για την ανάμιξη του στα κοινά της ΠΑΕ.

Το νέο στοιχείο που προέκυψε στην υπόθεση Βιντιάδη και έκανε τους "κιτρινόμαυρους" παράγοντες να αναθαρρήσουν ήταν η παρουσία του ξαδέρφου του, Ηλία Βιντιάδη, στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Κατά πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν από πολλές πλευρές, ο Βιντιάδης (συμμετείχε σε σημαντικό μέρος των επαφών για τα οικονομικά στο τέλος του περασμένου έτους) βρέθηκε στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Λέγεται μάλιστα πως δεν ήταν στα επίσημα, αλλά μαζί με απλούς φίλους της ΑΕΚ στο πέταλο που τους είχε παραχωρηθεί για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Η παρουσία του Ηλία Βιντιάδη θεωρείται σημαντική, καθώς δείχνει πως ο υποψήφιος επενδυτής δεν κρατά αποστάσεις, αλλά συμμετέχει ολοένα και πιο ενεργά στα κοινά της ομάδας. Βέβαια, πέρα από κάθε σημειολογική κίνηση, αυτό που ζητείται πλέον είναι πράξεις. Να κάνει ο Δημήτρης Βιντιάδης τις κινήσεις που απαιτούνται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Κατά κάποιες πηγές, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται στην Αθήνα ο Χάρις και αυτή η κίνηση θα βάλει την υπόθεση στην τελική της ευθεία.

Την ίδια στιγμή, ο Πέτρος Παππάς δέχεται έντονες πιέσεις από τους οπαδούς για να αναλάβει πρωτοβουλίες και να πιέσει ώστε να υπάρξουν εξελίξεις. Ισως και σήμερα να έχει συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων, έτσι ούτως ώστε να σταθμιστούν τα δεδομένα. Ο Παππάς επιμένει να περιμένει το κάλεσμα του Βιντιάδη, αλλά είναι σαφές πλέον πως επεξεργάζεται και άλλες λύσεις για να βγει η ΑΕΚ από το τεράστιο οικονομικό αδιέξοδο.

Στη... γωνία ο Ντέμης

Σημερινό δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» αναφέρει ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει στη... γωνία για τις εξελίξεις και πως εφόσον δεν υπάρξει κάτι θετικό από τον Βιντιάδη είναι έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή ένα δικό του πλάνο!

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ φέρεται να ψάχνει χρηματοδότες και χορηγούς, ενώ με ένα μικρό κεφάλαιο της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ θα μπορεί να δώσει άμεσα κάποιες λύσεις, ελπίζοντας και στην κινητοποίηση των οπαδών της ομάδας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου